Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakkal előfordul, hogy eleinte nem tetszik nekik egy
nő külsőre, de megismerik, megszeretik, és utána már
igen?
Figyelt kérdés
Nem tetszik alatt most nem azt értem, hogy jelentéktelen apróságok választják el a nőt attól, hogy pont az esetük legyen, és nem is azt, hogy kifejezetten taszítónak látják elsőre, inkább azt, hogy nem mozgatja meg őket, mikor először ránéznek, és látják, hogy objektíve nem a világ legjobb nője, hanem mondjuk csak átlagos. Ebben az esetben belé tudnak szeretni vagy teljesen offos? Nyilván nem célzott ismerkedésre gondolok, ott ez tárgytalan, hanem arra, amikor valamilyen külső okból úgy alakul, hogy időt tudnak eltölteni egymással a felek.
Persze. Munkahelyen első meetingen öklendeztünk, amikor a másik megszólalt. Mindig mindenben olyasmit csináltunk és mondtunk, amitől nagyon kiborult a másik.
Az akkori főnökünk jó érzékkel egymás mellé adott szobát egy konferencián. Rengeteget ittunk, majd a buli végén a szobájában aludtam. Órákig beszélgettünk,mire kiderült, hogy a másik nem is olyan szar arc.
Utána hosszú évek alatt konkrétan egyre jobb fejnek és egyre szebbnek láttuk egymást. Most egy ilyen furcsa haveri viszonyban vagyunk, ahol nem tudjuk, hogy mi legyen, mert nem így indult a dolog, ezért nem kezdeményezünk.
2022. aug. 23. 05:19
2/11 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy akit elsőre vonzónak találunk, az a biztos.
Akit nem találtam vonzónak, ha lett is belőle valami, nem lett végül semmi.
Annyit hozzátennék, hogy a vonzalom nem csak a külső. Számomra nagyon fontos az illető személyisége is!
2022. aug. 23. 07:38
3/11 anonim válasza:
#2-vel alapvetően egyetértek. Nekem az a saját tapasztalatom, hogy ha egy nő az első órában nem kelt semmi vonzalmat bennem, akkor a feje tetejére is állhat, akkor sem lesz számomra vonzó. Baráti szinten nagyon megszerethetem, kimondottan szimpatikussá is válhat, de vonzalmat nem tud kiváltani belőlem soha. S a gond az, hogy egy párkapcsolatban a nők elvárják, hogy a párjuk vonzónak találja őket, s ezt rendszeresen ki is fejezze. Hazudni pedig nem akarok, és nem is tartom korrektnek.
2022. aug. 23. 07:54
4/11 anonim válasza:
Igen. Nekünk férfiaknak a nő személyisége jobban számít, mint a külseje.
2022. aug. 23. 07:55
5/11 anonim válasza:
Előfordult már.
Egy régi lányismerősömet eleinte egy felszínes kis cicababának gondoltam, mert egyfolytában kenegette meg szájfényezte magát a suliban, még sokszor a beszélgetések közben is.
De ahogy jobban megismertem, rá kellett jönnöm, hogy igazából egy baromi értelmes, intelligens, felelősségtudatos, gondoskodó és talpraesett leányzó, és ahogy egyre többet lógtunk együtt, úgy szépült meg egyre jobban az én szememben is.
Nem jöttünk ugyan össze soha, de akkoriban az egyik legjobb barátommá vált. Sajnos már eltávolodtunk azóta.
2022. aug. 23. 08:13
6/11 anonim válasza:
Velem nőként volt ez. A mostani párom olyan, aki amúgy nem vonzott kifejezetten, szőke, magasabb srác, vonzónak talaltam de valahogy mégsem csapott meg a kémia, aztán ahogy beleszerettem, olyan szinten szexinek találom azóta, hogy ilyen meg nem volt🤣
24N
2022. aug. 23. 08:15
7/11 anonim válasza:
Igen, egyébként ezek az üresfejűnek tűnő cicababák olykor talpraesett, értelmes nőket rejtenek
2022. aug. 23. 08:16
8/11 anonim válasza:
A férfiakkal igen, a nőkkel nem. Ez elég tipikus.
2022. aug. 23. 10:01
9/11 anonim válasza:
3. Tegyük hozzá, hogy ha meg van a vonzalom, onnantól kezdve akár 2 napig se muszáj fürödnie. Ez szélsőséges példa azoknak, akik azt hiszik hogy attól lesznek vonzóak, ha mindig kikerázzák magukat. A vonzalom nem a smink és a ruha szintjén dől el, hanem a testi adottságok és a személyiség együttes hatásán. Egy vonzó nő nekem szakadt ruhában, smink nélkül is vonzó marad. Még egyszer mondom, szélsőséges példa. Ha nincs meg a testi adottság-személyiség kombó, a feje tetejére állhat, akkor sem fog megmozgatni.
2022. aug. 23. 12:00
10/11 anonim válasza:
Nekem volt egy netes ismerkedésem, aki nagyon nagyon megfogott. Pedig egyébként miután találkoztunk személyesen is, meg kellett állapitanom ha nem ismertem volna meg a személyiségét előtte, valószinüleg sose jöttünk volna össze. De akkor ő volt a legjobb pasi mégis a világon. 🥰
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!