Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat kérdezem. Ha laza kapcsolatba bonyolódtok egy lánnyal, és már az elején sem tetszik nektek hogy az instája, facebookja, tiktokja tele van provokatív lájkvadász képekkel. Meg tud változni a véleményetek erről a lányról?
Meg tud változni egy ilyen lány ha szerelmes?
Olyan képekről beszêlek ami pl a zuhany alatt készült, a kezével tajarta el a melleit, és nyilvánosba kirakta.
Ti mit gondoltok erről?
#3 szerintem is, ezt soha nem fogja abbahagyni, és nem hiszem hogy egy beszélgetéstől ez elmúlik.
Miért van valakinek igénye arra hogy az egész világ fsza álljon rá?
Volt egy ilyen barátnőm, dgta az alsó szomszéd, a nyolcadikról egy pasi, az albérlője, az ösdzes exe akkor járt fel hozzá amikor akart, és neki ez sikerélmény volt, hogy ő egy jó nő. 😀
Nyilván a beszélgetésnek csak kis mértékben lenne a célja a probléma megoldása, mivel valószínűleg nekem nincs ehhez elég pszichológiai tudásom.
A fő célja az lenne, hogy kiderüljön, problémás e a dolog háttere. Mert elméleti síkon el tudom képzelni, hogy valaki pl teljesen egészséges ilyen téren, csak egyszerűen exhibicionista és szexuálisan izgató számára hogy megosztja a szexiségét másokkal online. Nyilván ez azért ritka.
Igen. Számomra ez önmagában nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!