Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu aki kapcsolatban van, de nem zavar mert a parja szamomra egy undorito no. Vajon osszefugg a ketto vagy nem erdekel elegge a ferfi?
Tetszik egy fiu, nem tudtam hogy van noje de amikor megtudtam megneztem a not facen es tzdtam is, hogy ki az. Olyan a no hogy nem lattam még ugy, hogy ne lett volna ki teve az egesz melle..raadadul nem is szep a dekoltazsa. Undoritonak gondolom.
Az a helyzet, hogy nem tudnek igy ismerkedni a fiuval, hogy baratnoje van de nem is zavar hogy van neki..
Nem tudom azert e, mert erdekel elegge vagy azert mert en ezt a not tenyleg semmibe nem nezem.
Csak azt magyarázd el, hogy vonzhat egy olyan férfi, akinek megfelel egy olyan nő, akit te látásból sem színlelsz. Mi az, ami arra késztet, hogy olyan után érdeklődj, akinek ez a zsánere?
Nem mellesleg, párkapcsolatban van. Az, hogy téged nem zavar, inkább csak azt mutatja, milyen kevés gerinc és tartás szorult beléd. Nem mást.
Egyet tudjál biztosra, kérdező.Akivel megcsalnak, az mindig nagyon hasonló ahhoz, mint akit megcsaltak.Általában egy fokkal sem különb a szerető a megcsalt félnél.Ezt nem én találtam ki, hanem pszichológusok.
Tehát nézd csak le azt a nőt nyugodtan, 99% rá az esély, hogy semmivel nem vagy jobb nála.
"en meg azon vagyok hogy okokat keresek amivel meggyozzem magam hogy nem kell nekem o."
Az nem elég ok, hogy egy himr*banc? Van nője és fél akar szedni?
Narcisztikus vagy?
Nem ismered de egybol elitelsz.
Kibas.zott bunko vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!