Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiu aki kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiu aki kapcsolatban van, de nem zavar mert a parja szamomra egy undorito no. Vajon osszefugg a ketto vagy nem erdekel elegge a ferfi?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiu, nem tudtam hogy van noje de amikor megtudtam megneztem a not facen es tzdtam is, hogy ki az. Olyan a no hogy nem lattam még ugy, hogy ne lett volna ki teve az egesz melle..raadadul nem is szep a dekoltazsa. Undoritonak gondolom.

Az a helyzet, hogy nem tudnek igy ismerkedni a fiuval, hogy baratnoje van de nem is zavar hogy van neki..

Nem tudom azert e, mert erdekel elegge vagy azert mert en ezt a not tenyleg semmibe nem nezem.

2023. aug. 7. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Nem erdekel elegge
A no miatt nem zavar
6 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem tök mindegy, TÉGED mennyire érdekel a srác? Vagy mennyire zavar TÉGED a nő? Ki vagy te itt? Ők egy pár. Semmi közöd hozzájuk. Hagyd őket békén.
2023. aug. 7. 23:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy az lesz hogy a not fogjatok vedeni es en leszek a rossz de a ferfi akar engem felszedni es en meg azon vagyok hogy okokat keresek amivel meggyozzem magam hogy nem kell nekem o. Szoval nyugodtan vedjetek a not, semmit nem tudtok..
2023. aug. 7. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Csak azt magyarázd el, hogy vonzhat egy olyan férfi, akinek megfelel egy olyan nő, akit te látásból sem színlelsz. Mi az, ami arra késztet, hogy olyan után érdeklődj, akinek ez a zsánere?

Nem mellesleg, párkapcsolatban van. Az, hogy téged nem zavar, inkább csak azt mutatja, milyen kevés gerinc és tartás szorult beléd. Nem mást.

2023. aug. 7. 23:58
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Semmivel nem kell meggyőznöd magad. Nem érted, hogy nincs keresnivalód köztük, míg kapcsolatban vannak? Ha szakítanak, majd akkor ugrálj a pasi körül. Amúgy én nem láttam, hogy bárki is védte volna a másik nőt. Uralkodj már magadon, nem óvodás vagy.
2023. aug. 8. 00:07
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Egyet tudjál biztosra, kérdező.Akivel megcsalnak, az mindig nagyon hasonló ahhoz, mint akit megcsaltak.Általában egy fokkal sem különb a szerető a megcsalt félnél.Ezt nem én találtam ki, hanem pszichológusok.

Tehát nézd csak le azt a nőt nyugodtan, 99% rá az esély, hogy semmivel nem vagy jobb nála.

2023. aug. 8. 00:22
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

"en meg azon vagyok hogy okokat keresek amivel meggyozzem magam hogy nem kell nekem o."

Az nem elég ok, hogy egy himr*banc? Van nője és fél akar szedni?

2023. aug. 8. 04:07
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Ebből is látszik, hogy a szeretői kapcsolatban sokkal fontosabb a másik nő, akivel lehet versengeni, mint maga a férfi.
2023. aug. 8. 05:55
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Kerdezo tipikus narcisztikus: atharitja magarol a felelosseget. Erkolcsi normak felett allonak kepzeli magat.
2023. aug. 8. 06:03
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
És te ezután a számodra undorító nő után azért széttárnád neki.... Nem semmi vagy, az egyszer héccentség.
2023. aug. 8. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Narcisztikus vagy?

Nem ismered de egybol elitelsz.

Kibas.zott bunko vagy

2023. aug. 8. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!