Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavar csajok?
Lényegében annyi a sztori, hogy egy "kedves" leányzó elvből nem jönne össze olyan sráccal, aki animét néz. (Előre leszögezem, nem velem történt a dolog.)
Egy jól kinéző, izmos, sportos egyetemista srácról beszélek egyébként. Teljesen normális, jó társaság. Nem akarom elhinni, hogy valaki emiatt ítéli el/ítéli meg a másikat.
Sokan hasonlóan vélekedtek, vagy ez egy szélsőséges eset, mit gondoltok?
Szerintem az inkább a srác szerencséje, hogy eleve nem kell egy ilyen lányra időt, energiát pazarolnia. Ha a csajnak ilyen elvei vannak, ott van más probléma is, így a srác akkor is rossz partiba keveredne, ha történetesen nem nézne animéket.
//Persze vannak anime-kockák (mind fiú, mind lány oldalról), akik maximum egy másik anime-kocka mellett tudnak normális kapcsolatot kialakítani. De az anime kedvelés nem jelent egyből kockaságot is.
Nem ítélkezem, de nem kéne. Remélem megengedtetik hogy ne kelljen.
Rengeteg dolog van minden embernél, ami kizáró ok. Mindenki válogat. Még azt is mondhatja bárki hogy neki az kizáró ok ha felemás a füle. Ez van. Nem kötelező senkivel se összejönni. Én döntök a sorsomról és nem érdekel senki hepciáskodása hogy "dehát ez hülyeség". Én választok. Ha azért nem mert klarinéton játszik, akkor azért nem 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!