Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket ez zavar csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez zavar csajok?

Figyelt kérdés

Lényegében annyi a sztori, hogy egy "kedves" leányzó elvből nem jönne össze olyan sráccal, aki animét néz. (Előre leszögezem, nem velem történt a dolog.)

Egy jól kinéző, izmos, sportos egyetemista srácról beszélek egyébként. Teljesen normális, jó társaság. Nem akarom elhinni, hogy valaki emiatt ítéli el/ítéli meg a másikat.

Sokan hasonlóan vélekedtek, vagy ez egy szélsőséges eset, mit gondoltok?

2022. okt. 13. 17:19
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok nagy anime-fan, de amíg nem kényszerít rá az illető, hogy csak azt nézzek, ill. hajlandó mást is megnézni, ami engem érdekel (vagy ha nem, akkor nézhetünk külön szobában külön műsort, nem picsog amiatt, hogy nem együtt csináljuk).

De amúgy mindenkinek vannak olyan kizáró okai, ami másoknak nem azok... neki az anime, ez van. Másnak az, hogy a másiknak tájszólása van vagy fültágítója vagy nincs autója vagy nem tud nokedlit szaggatni vagy nem passzol a csillagjegyük... szívük joga.

2022. okt. 19. 15:33
 42/44 anonim ***** válasza:
33%
Nálam sajnos vagy nem sajnos, de kizáró ok. Főleg azért nem, mert nem vagyok rá kíváncsi és ez nem lenne közös téma, egyszerűen tabu lenne.
2022. okt. 19. 15:45
 43/44 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, mert én is animés vagyok. Viszont aki kb anime világban él, meg lényegében jobban érdeklik a 2D-s lányok mint én, az nekem sem jönne be. De gondolom az ismerősöd nem ebbe a kategóriába tartozik. Lehet sok ember ezekkel a rossz animésekkel azonosítja az összes embert, aki animét néz. Fene tudja.

Nekem pl. a focis csávókról lett ilyen sztereotipikus véleményem, mert az én ismerettségi körömben minden férfi, akit ismerek és szereti a focit, az minden fizetését eltipmixeli, állandóan csak a foci érdekli őket, semmi más, mindig csak a foci, és ha nem szereted a focit, akkor sz@r ember vagy. De nyilván nem mindem foci rajongó ilyen, csak hát sajnos könnyű általánosításokba esni, emberi dolog..

2022. okt. 28. 02:30
 44/44 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretem az animéket, de nem zavarna, ha a párom szeretné. Nem kötelező, hogy mindenben egyezzen az ízlésünk, nem is egyezik szerencsére.

Életemben egyetlen anime volt, ami tetszett (az se most volt, kb 10 éve láttam), de képileg az sem jött be, csak tetszett a történet. De ha a pasimnak ezek tetszenenek, engem nem zavarna, csak valószínűleg ezt nem együtt néznénk, gondolom azért mást is lehetne vele nézni. Az már zavarna, ha semmi mást nem akarna nézni, semmi más nem érdekelné.

2022. okt. 28. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!