Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkat kérdezem. Ha laza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat kérdezem. Ha laza kapcsolatba bonyolódtok egy lánnyal, és már az elején sem tetszik nektek hogy az instája, facebookja, tiktokja tele van provokatív lájkvadász képekkel. Meg tud változni a véleményetek erről a lányról?

Figyelt kérdés

Meg tud változni egy ilyen lány ha szerelmes?

Olyan képekről beszêlek ami pl a zuhany alatt készült, a kezével tajarta el a melleit, és nyilvánosba kirakta.

Ti mit gondoltok erről?

2023. dec. 14. 14:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értem hogy te miért nem tekinted annak. Te mit vársz egy olyan nőtől, aki a zuhanyzós képeit nyilvánosba kirakja? Neked ettől áll fel, hogy a fél világ a te csajodra recskázik? Büszke vagy rá is meg magadra is?
2023. dec. 16. 13:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha te kapcsolatban vagy egy nővel és büszke vagy a vetkőzős képeire, akkor biztos hogy nem szereted, csak egy hadználati tárgy, egy trófea.
2023. dec. 16. 14:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez a probléma kulcsa, hogy egyből arra gondolsz, hogy hmmmm csapjuk ki a kígyót. Szoktam gyurmázni az ilyen tartalmakra, de nem érzem azt, hogy ribizli lenne az illető, művészi képekre nem tekintek felnőtt tartalomként
2023. dec. 16. 15:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Miért kell minden erotikus képre kikapni egyből miért nem lehet művészi tartalomként nézni őket ?
2023. dec. 16. 15:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem művészi tartalomról beszélek.
2023. dec. 17. 02:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Primitív tartalomról beszélek.
2023. dec. 17. 02:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezek nem muveszek!!! Izlestelen qurvak! Mnapsag mindenki muvesznek valja magat mert azzal lehet takarozni..
2023. dec. 17. 10:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezért nem rakok fel magamról semmilyen képet mert a sima hagyományosra is kicsapják
2023. dec. 17. 10:47
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 én is csak az arcomról teljesen normális képeket.
2023. dec. 17. 14:21
 20/21 A kérdező kommentje:

#17 ez a csaj akiről szó van nem akarja művésznek beállítani magát, egyszerűen fetreng a képein, vagy ül és a fél csöcse kilóg, vagy áll a zuhany alatt és csak a keze takarja ki a csöcseit, ez egy mezei k. Ingyen.

Nekem is tetszik a srác, régebben volt is közünk egymásoz, örültem amikor kikövette mindenhol ezt a nőt, most viszont aggaszt hogy szerintem újra felvették a kapcsolatot. A csaj legalábbis a nyilvános f.szállító posztjaiban egyértelműen neki üzenget, úgy hogy nem is ismerősök. 😂

2023. dec. 17. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!