Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titokban tetszik egy pap, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban tetszik egy pap, ez normàlis?

Figyelt kérdés

30+éves nő vagyok, és furàn érzem magam. Nagyon tetszik, de csak titokban egy római katolikus pap. Nagyon vàgyom rà. Nem talàlkozom vele, nemis beszélek vele, szóval nem adok esélyt semminek. Inkàbb arról van szó, hogy nagyon sokat fantàziàlok róla/vele, és ez màr több, mint egy éve "van". Kicsit úgy érzem magam, mint a tinilànyok, akik egy híres sztàrért vannak oda.

Vannak a környezetemben férfiak amúgy, stb, csak érdekesnek tartom, hogy ő nagyon különösen vonz. Más is van így? Mitől lehet ez?

2023. dec. 27. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Mi? Hogy tetszik egy férfi és fantáziálsz róla?....

Nem, szerintem alig vannak így nők 😄

Nekem is nagyon bejött a vezető oktatóm, pedig tudom, hogy nincs esélyem.

Jelenleg az egyik kollégámért vagyok oda, de felesége van. De rengeteget gondolok rá.

Mitől van ez? Hát mert egészséges nő vagyok, szingli, és felfigyelek férfiakra, és ha valamit nem szabad akkor a fantáziámban élem ki azt amit nem tehetek meg élőben. Ennyi.

2023. dec. 27. 23:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem, igazad van :)
2023. dec. 27. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tövismadarak ihlette kérdéskiírás:D
2023. dec. 27. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Arra tippelek, mert szeretek mélyre ásni, csűrni-csavarni, hogy az eletedben pár pasi átvágott, vagy gyermekkori trauma ért és kötődési zavar alakult ki nálad. Az után vágyakozol, aki nem tud megbántani, mert elérhetetlen.

De csak saccoltam.

2023. dec. 27. 23:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, ehhez nincs köze :) Inkàbb az ember maga tetszik, a személyisége :)
2023. dec. 27. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Ami nem normális, az a papi cölibátus. Az, hogy tetszik egy férfi, bármi legyen is a foglalkozása, teljesen normális.
2023. dec. 28. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Fleabag vibes😀
2023. dec. 28. 00:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindig izgat, akit nem kaphatunk meg. Ha egy átlagos pasi, egyből 10 pontos lesz, ha elérhetetlen.

Épp most csorgatom (titokban) a nyálam egy totálisan elérhetetlen pasira. :(

2023. dec. 28. 04:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Sokat mozogtam papi körökben. A legtöbb katolikus pap tök alkalmatlan lenne a házasságra. Nekik nem is okoz gondot a cölibátus.

Ha meg csak ráizgultál, akkor jobb, ha távolt tartod magad tőle. Nagyon be tud kavarni egy pap életébe az ilyesmi.

2023. dec. 28. 07:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja ilyen velem is volt, rohadt jól nézett ki. De elmúlt csak pár hónapig tartott a fejemben persze 😂 állítólag még barátnője is volt azért lett pap mert szakítottak. Kiment Rómába tanulni...hát van ilyen. Legalább ő nem a melegsége miatt menekült a papi létbe...

De szomorú hogy a római katolikus papoknak nem lehet családja ezen igazán változtathatnának.

2023. dec. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!