Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök egy csajnak, nekem viszont a legjobb barátnője tetszik, mit tegyek? (többi lent)
nem értem ezt a marhaságokat, nem mindegy, hogy bejössz a csajnak és akkor mi van, Neked nem jön be, hanem egy másik, aki történetesen a csaj barátnője
meg kell magyarázni, nem ő dönt, hanem TE
ez eddig is így volt, eztán is, ez logikus, hiszen kinéz valaki v, tetszel neki, az nem jelent semmit sem
Úúú ... Én is voltam ilyen helyzetben. Én a „nemlesz*rt” barátnő voltam. Az én szemszögemből nézve ez egy nagyon nehéz helyzet volt, sokáig küszködtünk vele. A barátnőm meg még pluszba folyton a srácról beszélt, én meg már alig bírtam. A fiúval többszöt is találkozgattam, egyik alkalommal pedig lefeküdtünk, és akkor meg már vegső elkeseredésben minden mondegy alapon elmondtam a barátnőmnek, aki persze úgy reagált le, h én vagyok a világ legszemetebb alakja. Akkor 18 voltam. Nem bántam meg amit tettem, mert ha igaz barátnő lett volna, nem így reagál. Azóta már 21 vagyok, és még mindig együtt vagyunk, és nagyon boldog vagyok :)
És ebben a helyzetben nem lehet kizáró ok a kapcsolatotokra, az h barátnők. Meg kell vele értetni, h nem szereted és kész! A másik lánnyal meg azt, hogy ha a barátnője, igazi barát lenne, akkor ezt az egészet teljesen normálisan kezelné.
Beszéljétek meg, hogy mi legyen. Sok sikert:!
Úúú ... Én is voltam ilyen helyzetben. Én a „nemlesz*rt” barátnő voltam. Az én szemszögemből nézve ez egy nagyon nehéz helyzet volt, sokáig küszködtünk vele. A barátnőm meg még pluszba folyton a srácról beszélt, én meg már alig bírtam. A fiúval többszöt is találkozgattam, egyik alkalommal pedig lefeküdtünk, és akkor meg már vegső elkeseredésben minden mondegy alapon elmondtam a barátnőmnek, aki persze úgy reagált le, h én vagyok a világ legszemetebb alakja. Akkor 18 voltam. Nem bántam meg amit tettem, mert ha igaz barátnő lett volna, nem így reagál. Azóta már 21 vagyok, és még mindig együtt vagyunk, és nagyon boldog vagyok :)
És ebben a helyzetben nem lehet kizáró ok a kapcsolatotokra, az h barátnők. Meg kell vele értetni, h nem szereted és kész! A másik lánnyal meg azt, hogy ha a barátnője, igazi barát lenne, akkor ezt az egészet teljesen normálisan kezelné.
Beszéljétek meg, hogy mi legyen. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!