Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell viselkedni egy ilyen helyzetben nekem, S ő miért szabadkozik ennyire?
Figyelt kérdés
Adott két foglalt ember.Én a nő vagyok. A férfi, aki kollégám, erősen szimpatizál velem hónapok óta. Csak beszélgettünk, segítettük egymás munkájat. Egyszer kibukott belőle, hogy többet érez irántam, én is visszaigazoltam ezt, majd elmenekültem és úgy csináltam, mintha nem történt volna meg ez a beszélgetés.(Csak a barátja szeretnék amúgy lenni). Az a furcsa, hogy nem kínos az együttlét vele, hanem teljesen természetes, barátságos, egymást támogató a légkör köztünk azóta is, legalábbis nekem. Ő annyit mondott az elmenekülésem után, hogy bocsánat. Viszont abban változott azóta, hogy ha ketten kéne mennünk valahová, mindig hív plusz egy embert. Vagy ha picit extra időben keres,szabadkozik, hogy:Ne értsd félre, nem azért kereslek, hanem csak mert bla bla. ( Tényleg munka miatt keres amúgy). Szóval ő picit feszélyezettebb lett, de nagyon előzékeny, kedves, továbbra is. Mindenkivel fesztelen barátkozik, nemtől függetlenül, de velem azért nem, zavart érzek az erőben. Most itt azt nem akarja, hogy véletlenül bennem ébredjenek érzések felé jobban? Vagy azt nem, hogy zaklatóként aposztrofáljam? (ez sosem lesz így) És miért kért bocsánatot? Annyira félek, hogy én valahogy nem vagyok oké itt. (Nincs szó megcsalásról, nem is lesz, szóval ilyenröl ne is írjatok, ez kizárva).2023. dec. 29. 10:08
11/12 anonim válasza:
10-es vagyok, az pedig tuti, hogy TE is oda vagy érte, különben nem érdekelne a téma. Ne húzd az agyát, ha tudod hogy esélye sincs, hagyd őt, hogy elfeljthessen. Szenved, ebben biztos vagyok, sajnos tapasztalat.
12/12 anonim válasza:
A legjobb, amit tehettél volna, ha leülsz vele egy kávé mellett és nyugodt helyen beszélgettek egyet. Felnőtt emberként elmondod, hogy mi az álláspontod és szeretnéd, ha a jövőben ez nem nyomná rá a negatív bélyegét a közös munkára. Ha velem akkor az a kolléga leült volna és beszélünk így egyet, már rég lezártam volna és nyugodt lennék. Ehelyett a mai napig kattogok rajta, hónapok teltek el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!