Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szégyenlős előttem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenlős előttem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt, de még mindig szégyenlős előttem. Mindig, miután szeretkeztünk, gyorsan igyekszik felöltözni, ha készülünk elmenni valamerre, olyankor elvonul és öltözik át, ha véletlenül meglátom a bugyiban, egy "Jujj" sikkantás és gyorsan eltakarja magát. Próbáltam erről beszélni vele, de olyankor mindig hallgatásba burkolózik, vagy kitér a beszélgetés elől.

2023. dec. 27. 00:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Kedves #20 sorszámú kérdező!

Ha végig olvastad a válaszokat, nem állítom be, megkérdezem, hogy megpróbálja e rávenni magát erre! Ha azt mondja, hogy nem, akkor az nem. Nincs kényszer!

Fentebb írtam, hogy kitér a válaszadás elől. Annyit mondott el, hogy a volt férje mindig húzta a ducisága miatt.

Összefoglalva: OLVASS!!! Utána írj!

Köszönöm

2023. dec. 27. 07:56
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ócska kenőcs... te olyan vagy, aki azonnal leugat bárkit, aki olyat tesz, ami neki nem tetszik.
2023. dec. 27. 08:20
 23/26 anonim ***** válasza:
95%
21. Te szerencsétlen nem a szoba közepére kell állíttatni bugyiban, akkor se, ha igent mond rá. Nem ettől lesz önbizalma.
2023. dec. 27. 08:24
 24/26 anonim ***** válasza:
92%

Én, ha már beállítanám a szoba közepére, 2 mp-ig nézném, majd rávetném magam és megdugnám.

De nem lesegetném 2 percig, mint valami műtárgyat.

2023. dec. 27. 08:27
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia,

Én nőként maximálisan ezt érzem. Önbizalom hiány. Nem elég jó magának és azt gondolja neked sem. Nálam ez azért alakult ki, mert a volt párom egyszer beszólt hogy kicsi a mellem, örökké bennem él és szégyenkezve élek azóta minden levezkozes esetén.

2023. dec. 28. 10:24
 26/26 anonim ***** válasza:
25. Persze férfiként viselj el minden kritikát zokszó nélkűl…..
2023. dec. 28. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!