Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenlős előttem a barátnőm?
11/26 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, magyarázattal tartozók ez ügyben. Nem csak ő van úgy. Én is ruha nélkül vagyok és mondom közben neki, hogy nézzen rám, én is így vagyok előtte, egy pár vagyunk nem kell szégyenlősködnie! Próbálom meggyőzni, hogy nem kell egymás előtt szégyelnünk magunkat. Ő se kevesebb mint mondjuk egy vékony nő.
12/26 anonim válasza:
Szerintem abban semmi rendkívüli nincs, hogy ilyet kér a barátnőjétől. Tőlem is szokott ilyeneket kérni a barátom. Még olyan is van, hogy megkér, hogy a bugyimat is vegyem le. Ott állok előtte pucéran. Hány éves a barátnőd?
2023. dec. 27. 05:34
#11 akkor sem az a megoldás, hogy kiállítod a szoba közepére. Roppant kínos, kellemetlen. Ennél hülyébb helyzetet el sem tudok képzelni.
Egyébként is, ez az erőszakosan, mindenáron átnevelni akarás túl sok. Vagy fogadd el így, vagy keress mást, aki az ígényeidnek megfelel.
2023. dec. 27. 05:44
Nem érzi hogy elfogadnád olyannak amilyen. Megfelelési kényszeres. Nekem is vannak olyan exeim akikkel éveken át se oldodtam fel de olyanok is akik előtt soha nem görcsöltem.
2023. dec. 27. 05:57
"Ő se kevesebb mint mondjuk egy vékony nő."
Na, itt a kulcsmondat. Ezek után csodálkozol, hogy szégyelli a testét???
2023. dec. 27. 06:02
16/26 A kérdező kommentje:
Nem kényszerítem. Van olyan hogy nem akar, akkor nem akar. Soha nem erőltetem rá.
17/26 anonim válasza:
Mielőtt betámadnák egymást a kérdező és a válaszadók! Kényszeríted rá, hogy vetkőzzön le előtted?
2023. dec. 27. 06:29
18/26 A kérdező kommentje:
Mint fentebb írtam, soha nem kényszerítem rá! Megkérdezem, hogy megpróbáljuk e? Ha nemet mond, akkor kuka a dolog. Hogy nem kevesebb, azt úgy kell értelmezni, hogy semmivel nem csúnyább, nem rosszabb. Számomra ő így szép. 33 éves, egy full egyszerű nő! Nem festi magát nincs műkörme, egy mű bige, nemhasznál semmi ócska kenőcsöt.
Oke, nem kényszeríted, de már maga ez a hülye kérés is zavaró. Érzi, hogy változtatni akarod. Mint aki lassan rá akarja nevelni, hogy más legyen.
2023. dec. 27. 07:02
Fú ember, hogy lehet ennyi eszed, hogy bealítod a szoba közepére bugyiban? 😡
Ez iszonyat erőszakos és bunkó dolog. Szerencsétlen helyzetén csak rontasz!
Esetleg onnan kéne megközelíteni. Hogy mi az oka a szégyenérzetének? Ezt csak ő tudja, tehát beszélgetned kell erről vele. Persze ilyenek után nem csoda hogy en bízik meg benned.
Az érzelmi intelligenciád egy nagy nulla!
2023. dec. 27. 07:23
Kapcsolódó kérdések: