Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy nőnek, hogy befolyásolni tudja a párját a kapcsolatban?
"másik szeretetből akár olyan dolgokat is megtesz érted ami neki nincs ínyére, de fontos számára a boldogságod, akkor ezt minek neveznéd ha nem annak hogy elértél nála valamit valamilyen eszközzel?"
Magad írod le: szeretetnek hívják.
10#
Sajnos Magyarorszàgon èn is mindig azt tapasztaltam a pàrkapcsolataimban ,hogy a nő azt gondolja, hogy neki több jàr, ő többet megengedhet magànak.
Az egy alap volt mindig, hogy ha a pàrom panaszkodik, szìd valakit akkor hallgassam meg ès àlljak mellè. Ha nekem volt bàrmilyen problèmàm akkor ès elmondtam neki akkor kb azt èreztem, hogy màris a szakìtàson gondolkozik. Panaszkodik, hàt ez negatìv. Èn nő vagyok ès elvàrom, hogy tegyenek boldoggà a nap 24 òràjàban..
Problèmàd van? Old meg egyedül ès nekem ne panaszkodj mert elhagylak..
Kb ez szokott a felfogàs lenni.
De ezek csak az èn tapasztalataim
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!