Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy kabala pasi/nő?
Figyelt kérdés
Van az a régi film, A kabala pasi, amiben akivel szakít a srác, utána a csaj megtalálja az igazit.
Tudom hülyeség, de azt érzem, hogy én vagyok a kabala nő..
Eddig 7 sráccal jártam, eggyel össze is házasodtam, majd elváltunk (9 évig voltunk együtt), de mind megtalálták utánam az igazit elég rövid időn belül.. a férjemmel 1,5 éve váltunk el, de most vett házat az új baratnőjével, utána volt egy kapcsolatom, aminek tavasszal lett vége, de az illető most novemberben házasodott..
Azt hiszem tényleg el vagyok átkozva.. annyira reménytelennek látom, hogy valaha megtalálom én is az igazit..
2023. dec. 20. 19:53
11/13 anonim válasza:
persze,eléggé elhanyagolta a nőket,alig találkoztunk stb. gondolom ezért szakított mindenki vele. előző voltam.
12/13 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nekik a masik no az igazi lesz?Lehet mindketten jovo tavasszal mar valnak...
13/13 anonim válasza:
Én kabalanő vagyok. Utánam mindenki megtalálta az élete párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!