Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy kabala pasi/nő?
Van az a régi film, A kabala pasi, amiben akivel szakít a srác, utána a csaj megtalálja az igazit.
Tudom hülyeség, de azt érzem, hogy én vagyok a kabala nő..
Eddig 7 sráccal jártam, eggyel össze is házasodtam, majd elváltunk (9 évig voltunk együtt), de mind megtalálták utánam az igazit elég rövid időn belül.. a férjemmel 1,5 éve váltunk el, de most vett házat az új baratnőjével, utána volt egy kapcsolatom, aminek tavasszal lett vége, de az illető most novemberben házasodott..
Azt hiszem tényleg el vagyok átkozva.. annyira reménytelennek látom, hogy valaha megtalálom én is az igazit..
Nincs ilyen. Lezártad az adott kapcsolatot továbbléptek, talán ülni és szomorkodniuk kellett volna tovább egész életükben? Miből gondolod, hogy a férjed és az új barátnője örök életre együtt marad, hm?
Azért vagy elkeseredve mert benyeltél egy rakás negatív impulzust és most minden fekete. Egyedül vagy karácsonykor és keseregsz. Inkább azt nézd, hogy szilveszterkor hova mész bulizni :)
Nem gondolom magamat ugródeszkának.
Jól nézek ki, intelligens vagyok, diplomám van, jó munkám, vicces vagyok, nem vagyok sem hisztis, sem féltékeny, nem miattam értek véget a kapcsolatok, így alakultak vagy a távolság miatt vagy a szerelem elmúlása miatt vagy más élethelyzetek miatt, de sosem megcsalás vagy veszekedések miatt.
Azért gondolom így, jó dolgokat hoz ki belőle, nem tudom hogy az ő hatása-e, de olyan dolgokat tesz, amiket mellettem nem, pl.: új végzettség, új vállalkozás.
Akkor nem csak én vagyok így..
Igen, én is 30as férfiakról beszélek, de régebben is így volt..
Akivel 17 évesen jártam (Ő 21 volt) is megházasodott pár éven belül, gyereke van, boldogok..
Akivel 18 évesen jártam végül az exével jött össze évek múlva, mert mindig is Ők voltak egymásnak az igaziak..
Szóval nem tudom mivan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!