Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lettél örökszingli nő? Mi a történeted?
Túl nagyok az elvárásaid? Megöregedtél? Nehéz a jellemed? Nem vagy vonzó? Kialakult benned ellenszenv a férfiak irányába?
F/33
Akkorát csalódtam a férfiakban, amit sose fogok kiheverni.
Hosszú évek óta házasok voltunk, mikor kiderült, hogy a volt férjem kihasználta, hogy sokat volt kettesben a lányommal és ...
Feljelentést tettem. Most börtönben van.
De ezek után valami nagyon komoly baj lenne velem, ha még egyszer pasit engedek az életünkbe. Elég csak itt is olvasgatni, hogy gondolkodnak a korimbeli "férfiak" a tinilányokról. Egyszerű önvédelmi mechanizmus. Hidd el, hogy ennél egyedül lenni is ezerszer jobb.
Kedves utolsó.
Fogadd együttérzésem. Sajnálom, hogy egy ilyen családi tragédiát át kellett élned. Azzal egyet tudok érteni, hogy nagyon sok férfi van, aki vissza tud élni helyzetekkel. De ez nem azt jelenti, hogy minden férfi ilyen, szerintem, találnál olyan embert, aki megfelel számodra, és a lányodnak is megfelelő férfi minta lenne.
Röviden: nem akarok szexelni és nagyon nagyon finnyás vagyok, undordom a férfiak 99 százalékától
20 évesen még mondtak hogy majd kinövöm de 28 évesen is ugyanilyen vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!