Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan először fogok találkozni a párom vidéki szüleivel. Ők falusiak, én budapesti. Mire figyeljek, hogy ne tegyek rossz benyomást? Lesznek előítéleteik felém? 26/N
Még nem jártam kis falusi környezetben, budapesten (budán) nőttem fel, ezért izgulok, hogyan fognak hozzám viszonyuli. Milyen tanácsotok van, hogy ne tegyek véletlenül rossz benyomást és ne erősítsek rá sztereotípiákra?
Ez most nagyon fontos nekem, mert nagyon szeretem a páromat és szeretném, ha a szülei megkedvelnének.
26/N, párom 27/F
Bármit csinálhatsz Te csak 1varosi fruska leszel
Ha van gumicsizmát,azt vidd el magaddal,vagy ,menj abban!
Viselkedj természetesen és normálisan ahogy egyébként is tennéd. Legyél érdeklődő viszont nem kell feleslegesen beszélni vagy túl személyes információkat kiadni magadról.
Ilyen első szülői találkozásnál nem kell ott maradni napokat, elég egy ebéd és egy kis beszélgetés.
Ha érzed, hogy valamiért nem vagy szimpatikus netán beszólogatnak, megjegyzéseket tesznek, akkor mondod a hercegednek, hogy ideje menni.
Ami fontos, hogy legyél határozott, merd vállalni, aki vagy és semmiképp sem akarj megfelelni nekik. Ha magáznak (ami amúgy illene is, mivel felnőtt nő vagy) akkor ezt te is tartsd meg. Ha tegeznek és nem kérdezik meg, akkor ezt tisztázd le velük és ne az legyen, hogy te bizonytalan tessékelsz nekik mint egy gyerek miközben ők meg kislányomnak hívnak...
Valamilyen elképzelésnek azonban már ki kellett alakulni egymásról mert a témáról már beszélni kellett.
Én világ életemben Budapesti voltam, de alig másfél éve vidékre költöztem.
Teljesen befogadó volt a közösség.
De ezelőtt is volt nem is egy párom, akinek a szülei/nagyszülei vidékiek, soha semmi gond nem volt abból, hogy én pesti vagyok.
Én nem taktikáztam, önmagamat adtam, barátságos, udvarias és nyitott voltam, ennyi. Mindenhol szerettek. Szerintem te se feszülj rá a dologra, ne játszd meg magad.
Nincs semmi különbség a vidéken és Budán élő emberek között. Viselkedj úgy, mint bármikor máskor. Gondolj bele, hogy ők nevelték fel a párod, akit szeretsz, valószínűleg sok mindenben hasonlítanak.
Ha nincs más téma, akkor kérdezz rá, hogy a párod milyen gyerek volt. Valószínűleg előkerülnek a fényképalbumok és pár vicces sztori is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!