Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan először fogok találkozni a párom vidéki szüleivel. Ők falusiak, én budapesti. Mire figyeljek, hogy ne tegyek rossz benyomást? Lesznek előítéleteik felém? 26/N
Még nem jártam kis falusi környezetben, budapesten (budán) nőttem fel, ezért izgulok, hogyan fognak hozzám viszonyuli. Milyen tanácsotok van, hogy ne tegyek véletlenül rossz benyomást és ne erősítsek rá sztereotípiákra?
Ez most nagyon fontos nekem, mert nagyon szeretem a páromat és szeretném, ha a szülei megkedvelnének.
26/N, párom 27/F
Mert ugyan milyen sztereotípiák vannak?
Én is kis faluban nőttem fel, ráadásul gazdagok sem voltunk. És még a nagy Budapesten sem voltam 10 éves koromig. Akkor is csak egyszer.
De garantálom hogy már gyerekként tájékozottabb és okosabb voltam mint az emberek 80%-a.
Budapest meg tele van neandervölgyi suttyókkal. Sőt New York is...
2025-ben hogy lehet még “kis faluzni”?
11# De EBBEN a konkrét faluban sokan dolgoznak mezőgazdaságban, nem azt írta a kérdező, hogy az összesben.
Kérdező!
Mosolyogj, légy érdeklődő, kedves, dícsérd anyuka főztjét, el is kérheted pl. valaminek a receptjét.
Hidd el, mi is ugyanolyan emberek vagyunk, hasonló értékrenddel, problémákkal stb.
Üdv. egy baranyai faluból
Egyem azt a kicsi pesti zúzátokat, vidéken is EMBEREK élnek, nem holmi csodabogarak! Ugyanazt a TV-t nézik, ugyanazokat a híreket látják, ugyanolyan tescoba, aldiba, lidlbe járnak vásárolni.
Azt gondoljátok azért mert valaki vidéken él akkor mindenképpen lovon jár, tehenet tart otthon, meg gyertyával világít???
Pécstől 20km-re lévő faluban élek. Ne úgy képzeld el mint pl. A mi kis falunkban.
Pécsre jártam középiskolába, bulizni, moziba stb. Sőt, most így közel a 40-hez színházba is odajárunk, többen a faluból.
Én ápoló vagyok, anyukám könyvelő, tesóm óvónő. Vannak akik mezőgazdaságban dolgoznak, de nekik is már minimum érettségijük van, van olyan akinek diplomája is. Bármelyikünkkel elég sokmindenről eltudnál beszélgetni.
#9 Vagyok.
Volt egy párom, akinek a szülei egy kis erdélyi faluban élnek. Mikor először találkoztam velük, eleve több napot töltöttünk ott, mert messze volt Pesttől. Az akkori párom mondta, hogy az apukája amolyan befeléfordulós típus, ne lepődjek meg. Nos, az első reggel már együtt kávéztunk és egyfolytába sztorizgatott. Az exem meg csak pislogott. 🙂
Pedig én is picit meg voltam ijedve, hogy majd csak kínosan kerülgetjük egymást, de pont az ellenkezője történt.
Szóval ne készülj a legrosszabbra. Szereted a fiukat, ő is téged. Egy normális szülőnek ennyi elég.
3:
Jó sok Budapesti van a gyakorin, mi? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!