Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem tud velem aludni?
Figyelt kérdés
Azt mondta ne keressek rá racionális okot, mert nincs. De biztos vagyok hogy van. Azt mondta, hogy voltak olyan barátai akikkel tudott aludni, voltak akikkel tudott, utóbbiból 2 volt eddig. De nem értem az egészet. Miért nem tud mellettem aludni? Azt mondta hogy szeret, de akkor miért érzi rosszul magát mellettem?2023. dec. 9. 08:11
61/68 anonim válasza:
Ex nélkül nem lehet megvédeni magadat, vagy mi? ^^
62/68 anonim válasza:
Az az én hibám volt hogy vele maradtam addig is de addigra ismertem ki nem túl hosszú kapcsolat volt. Igen, másokkal példálózás nélkül nem ment (nemcsak ex, én rokonokat de kb az atyaúristent is segítségül hívtam akkor), hatásos volt, de aztán az idióta kontrollmániája miatt úgyis vége lett. Valószínű neked is azért nincs párod. A mostani párommal nem kell sokszor másokkal példálóznom mert nem támad be, csak ritkán, elfogadja az embereket, és nem problémázik felesleges dolgokon.
63/68 anonim válasza:
"Valószínű neked is azért nincs párod."
Ezt most nekem írtad?
64/68 anonim válasza:
Ja bocs keverem a válaszolókat itt. A kérdezőéket nem ismerem, csak leírtam hogy mi lehet még az ex említése és a kimegy a kanapéra aludni mögött, nemcsak az hogy utálja a kérdezőt és nem bír a közelében lenni, sőt.
65/68 anonim válasza:
Azt senki se írta, hogy utálja a kérdezőt, azt írta az egyik, hogy érdekből van vele, ami lehet pótlék, lehet pénz.
De nem változtat a tényen miszerint kevesebbet tesz bele a kapcsolatba, mint a kérdező.
66/68 anonim válasza:
Ez nem tény, csak a te fejedben. Itt opciók vannak, aki ezt nem érti, az elég félresikerült intelligenciával rendelkezik.
68/68 anonim válasza:
56, én is írtam, hogy van akivel nem gond, ha a fürdőben van, mikor fürdök.
Hülye volt a lány, hogy az exét említette, de, azt is hozzátette, hogy azokból is csak kettővel. Nem tudom hány volt eddig összesen, de épp azt akarta a lány ezzel mondani, hogy nem egyedi, hogy valakivel nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!