Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm miért nem tud velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért nem tud velem aludni?

Figyelt kérdés
Azt mondta ne keressek rá racionális okot, mert nincs. De biztos vagyok hogy van. Azt mondta, hogy voltak olyan barátai akikkel tudott aludni, voltak akikkel tudott, utóbbiból 2 volt eddig. De nem értem az egészet. Miért nem tud mellettem aludni? Azt mondta hogy szeret, de akkor miért érzi rosszul magát mellettem?

2023. dec. 9. 08:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
Azt mondta nagyon szeret engem, úgyhogy ezt nem tudom megmondani, igazából amikor rám néz akkor is ugyanezt érzem
2023. dec. 9. 10:59
 22/68 anonim ***** válasza:
87%

Szeretni és szerelmesnek lenni nem ugyanaz.

I love you vs. I'm in love with you.

Onnan szedem, hogy nem szerelmes, hogy a képedbe törölte az exet. Ilyesmit szerelemtől fűtött ember nem tesz. Nem hasonlítgat össze, nem emlegeti gyakran fel, nem védekezik vele úgy értve, hogy vele nen nem érezte magát biztonságban, de veled már igen.

Úgy tűnik nincs rajta túl és egyáltalán nem irracionális amit érez. A tudatalattija jelez neki azzal a formában, hogy veled együtt aludni nem tud. Lehet még ő maga se tudja egyelőre, hogy micsoda motiválja, sőt bebeszéli magának, hogy szerelmes beléd, de nem az. A szerelem érzésébe lehet főleg, hogy a biztonságot megadod neki. Arról álmodott, de kevés, mert mint írtam nem szerelmes beléd...

2023. dec. 9. 11:15
 23/68 anonim ***** válasza:
94%
Valamiert nem birja magat rendesen elengedni. En ferfikent se szivesen alszok olyan no mellett akibe nem vagyok szerelmes. Pl a szexkapcsolataim ugy tortentek, hogy vagy en mentem a nohoz, vagy ok jottek, de ha szexeltunk mar kb fel ora duma utan elhuztam a csikot vagy kitalaltam valamit hogy menjenek el. Ha meg megis tortent 1-2 egyutt alvas akkor meg jo messzire kihuzodtam az agy szelere. Valami ott nincs rendben szerintem se.
2023. dec. 9. 11:26
 24/68 A kérdező kommentje:
Vagy lehet csak ekkora traumat okozott neki, hogy egyik este rugdostam? Tényleg nem tudom mi van, már zavarja annyit kérdezgetem folyton, meg fel van háborodva hogy kétségbe vonom az érzéseit
2023. dec. 9. 11:29
 25/68 anonim ***** válasza:
72%
Es akkor hol alszik mikor egy hazban alszotok? Atmegy egy masik szobaba?
2023. dec. 9. 11:31
 26/68 anonim ***** válasza:
88%

Rugdosás miatt amikor alszol hogyan lehetne ennyire kiakadni? Ne nevetess már.

Azért zavarja, hogy szóba hozod, mert érzi ő nagyon is, hogy nem normálisan viselkedik.

Nem kellett volna neki emlegetni az exet, hogy az ölében is elaludt simán. Ő a hibás abban, hogy nem bízol benne.

Nincs kiheverve a volt kapcsolat, egy pótlék vagy. Ez nyilvánvaló.

2023. dec. 9. 11:32
 27/68 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne szembesítenem ezzel?
2023. dec. 9. 11:37
 28/68 anonim ***** válasza:
93%
Ja bocsi csak most olvastam vissza a kommenteket. Hat ez 1000% hogy potlek vagy neki ahogy feljebb irtak. Sosem fogja egy szerelmes ember ilyen pozitiv megvilagitasba feltuntetni az exet, hogy o nala elbirt aludni az oleben is de melletted abszolut nem. Nagyon gyorsan vess veget ennek szerintem
2023. dec. 9. 11:40
 29/68 anonim ***** válasza:
92%

Minek ugyan? Úgyse fogja elmondani, mert magának is hazudik, vagy kihasznál akarattal. Jobb lenne szakítani. Untig elég ok, hogy a szeretetnyelv különböző, nem adja meg amire szükséged van.

Hiába szednéd rá, hogy veled aludjon úgyse érezné magát jól. Fölösleges köröket futsz mellette.

2023. dec. 9. 11:43
 30/68 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sajnálom de én is voltam kicsit hasonló helyzetben és ott az történt végül, hogy egyik éjszaka hajnalban elsírta magát, hogy sajnálja de nagyon hiányzik neki egy srác, akivel igazából nem is járt na mindegy, a lényeg, hogy én elkövettem azt a hibát hogy mivel szerelmes voltam, így próbáltam hinni abban hogy megoldjuk, de ez nem így megy. Egy emberhez való kötődést nem lehet elengedni úgy, hogy közben egy másik emberhez próbálsz kötődni. Csúnya vége lett a kapcsolatnak, te ne kövesd el ezt a hibát.
2023. dec. 9. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!