Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem tud velem aludni?
11.
Oké, az exhez hasonlítgatás valóban morálisan vállalhatatlan.
De nem mindenkinek kellemes az, ha állandóan összezárva kell lennie valaki mással. Ha együtt élnek, akkor lesz majd külön szoba, ahová ellehet vonulni, ha nincs idegrendszer a másikhoz, vagy akkor éppen győz a bipoláris depresszió.
Ő átment a kanapéra még este, miközben aludtam.
És igen, zavar hogy az exével jobban aludt, ráadásul pont azzal aki iránt nem is voltak túl mély érzései. Azt mondta, hogy sokkal mélyebbek az érzései irántam, mégsem tudna velem aludni.
Kit érdekel, hogy neked nincs barátnőd #13?? Attól még nem kell az ember fia minden nőnek örüljön, csak mert van olyan, akinek nincs! Sokszor van h jobb egyedül lenni, mint egy szar kapcsolatban, egy nem megfelelő emberrel.
Ja és nem, egyáltalán nem igaz, hogy a legtöbb nő hűtlen, de hát ugye honnan is tudhatnád. Ilyen alapon a legtöbb férfi is hűtlen.
Az meg nem kicsit logikai bukfenc, hogy az elején még azon rimánkodsz, hogy neked nincs barátnőd és hosszú ideje egyedül alszol, utána meg leírod h különben is a legtöbb nő hűtlen, szóval nem szívesen jönnél össze velük. Most akkor mi van...?
Szerintem ilyen módon tartsa tőled a távolságot az érzései miatt, egyfajta védekezési mechanizmus, eléggé furcsa, de neki fontos.
Vagy nem szeret ő téged úgy és azért nem megy neki a veled alvás.
Kérdező, ugye tudod hogy a bizalom csak egy dolog egy párkapcsolatban is? Az kevés, kellenek érzések is mellé.
Mibe fogadunk, hogy azért van veled, mert az exe jól kicseszett vele annak ellenére hogy baromira szerette és most te pótolod a biztonságérzetet neki, de nem szerelmes beléd csak kedvel, szeret, mint embert? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!