Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem tud velem aludni?
Teljesen igaza van! Igazán jól az ember, csak egyedül aludhat.
Az együtt alvás a nyugdíjasok, örök munkanélküliek és a diákok sajátja.
Hát ez jó gáz
Sokat forgolódsz, sok a szellentés?
Vagy ami nálam többször előkerült mint téma, az az együttalvás szexuális része. Én mindig felizgulok ha nem szexelünk elalvás előtt, így nem tudok elaludni, szóval ha a lánynak nem olyan a libidója abból volt konfliktus.
A másik probléma nálam még a simogatás volt. Én szeretem simogatni a másikat elalvás előtt is, valaki imádta is, de valaki meg nem szerette egyáltalán és ez szintén gondot okozott mert én meg ilyenkor azt érzem hogy nem kér a szeretetemből(testi érintés a szeretetnyelvem)
Nála aludtunk.
Szexel semmi gond nincs. Azt mondta egyszerűen nem tud velem aludni. Volt olyan exe akinek az ölében ülve is elaludt, mellettem egyszerűen nem tud ágyban fekve sem.
8.
Miért kell rögtön a legrosszabbat feltételezni, ha valaki csak úgy szeret egyedül lenni, nyugiban? Mindig rögtön "ott tuti van valami direkt gonoszság!!!" - pedig egyáltalán nem biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!