Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm miért nem tud velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért nem tud velem aludni?

Figyelt kérdés
Azt mondta ne keressek rá racionális okot, mert nincs. De biztos vagyok hogy van. Azt mondta, hogy voltak olyan barátai akikkel tudott aludni, voltak akikkel tudott, utóbbiból 2 volt eddig. De nem értem az egészet. Miért nem tud mellettem aludni? Azt mondta hogy szeret, de akkor miért érzi rosszul magát mellettem?

2023. dec. 9. 08:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
11%

Teljesen igaza van! Igazán jól az ember, csak egyedül aludhat.

Az együtt alvás a nyugdíjasok, örök munkanélküliek és a diákok sajátja.

2023. dec. 9. 08:23
 2/68 A kérdező kommentje:
De azt mondta van amivel tudott aludni, de velem nem tud. Azt mondta hogy lehet azzal az exével most is el tudna aludni, de velem nem.
2023. dec. 9. 08:28
 3/68 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez jó gáz

Sokat forgolódsz, sok a szellentés?

Vagy ami nálam többször előkerült mint téma, az az együttalvás szexuális része. Én mindig felizgulok ha nem szexelünk elalvás előtt, így nem tudok elaludni, szóval ha a lánynak nem olyan a libidója abból volt konfliktus.

A másik probléma nálam még a simogatás volt. Én szeretem simogatni a másikat elalvás előtt is, valaki imádta is, de valaki meg nem szerette egyáltalán és ez szintén gondot okozott mert én meg ilyenkor azt érzem hogy nem kér a szeretetemből(testi érintés a szeretetnyelvem)

2023. dec. 9. 08:50
 4/68 A kérdező kommentje:
Egyszer volt olyan hogy forgolodtam, és elméletileg véletlen meg is rúgtam közben, de elég rossz napom volt és rosszul aludtam aznap. De egyetlen rossz éjszakára nem élhet fognj mindet
2023. dec. 9. 08:52
 5/68 anonim ***** válasza:
97%
Pedig ha nincs semmi fizikai oka, tehát nem forgolódsz, nem horkolsz, stb, akkor valami lelki oka lesz nála. Vagy mióta vagytok együtt? Lehet, csak nem engedte el még magát teljesen melletted, de ez csak akkor ok, ha nem régóta, nem írtad, hogy csak néha együtt alszotok, vagy már együtt laktok.
2023. dec. 9. 09:00
 6/68 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy neki nem kényelmes az ágyad, vagy kicsi. Szüleiddel laksz? Mert nekem volt olyan, hogy azért nem akartam ottaludni, mert csak egy vékony fal választotta el az ő és a párom szobályát, és úgy az ember nem tudja annyira elengedni magát akár szex közben is, ha tudja , hogy minden áthallatszik, és ezek után kínos reggel ő szüli szemébe nézni.
2023. dec. 9. 09:04
 7/68 A kérdező kommentje:

Nála aludtunk.

Szexel semmi gond nincs. Azt mondta egyszerűen nem tud velem aludni. Volt olyan exe akinek az ölében ülve is elaludt, mellettem egyszerűen nem tud ágyban fekve sem.

2023. dec. 9. 09:08
 8/68 anonim ***** válasza:
31%
Ja szóval akkor hazaküldött este? Azért ez így fura, mert elgondolkodtató, hogy mit csinálhat miután te hazamentél. Olyan mintha titkolna valamit, esetleg valakivel chatelget este.
2023. dec. 9. 09:12
 9/68 anonim ***** válasza:
64%

8.

Miért kell rögtön a legrosszabbat feltételezni, ha valaki csak úgy szeret egyedül lenni, nyugiban? Mindig rögtön "ott tuti van valami direkt gonoszság!!!" - pedig egyáltalán nem biztos!

2023. dec. 9. 09:22
 10/68 anonim ***** válasza:
95%
Lehet fingós.
2023. dec. 9. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!