Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitípusra rákérdez akkor érdekelhetem?
De amugy bejonnek a masik kontinensen elo ferfiak, kerdezo? :)
39F incel
Nálunk fordítva volt. Ő (lány) kérdezte mindig munkahelyen, hogy
"az a szőke az nem is rossz, ugye? Hát az a vörös hajú, szép hosszú haja van, mi? Neked tetszenek a fekete hajú nők?"
Ironikus módon pont a barna hajú lányokra nem tett megjegyzést, pedig ő is az volt (most is az), én pedig mindegyikre azt mondtam, hogy igen, jó kis csaj, de barna hajjal lenne igazán a gyengém. Akkor láthatóan elpirult, bár nem rá tettem célzást, aztán kinyögtem neki, hogy a barna hajú lányoknak állítólag nagyobb a libidójuk a más hajszínű lányokénál, és formásabb a popsijuk is (persze nyilván ez nem feltétlen van így, de direktbe nem akartam mondani neki, hogy belőle is kinézem, hogy szereti a szexet, plusz formás feneke volt/van).
Na, én akkor ott olyan vörös fejű lányt még életemben nem láttam, akkor esett le, hogy azért kérdezgetheti, mert talán tetszem neki. Ez így is volt. Azóta barátnőm, már 2 éve. :)
#2 Nem,de másról beszélgettünk és utána azzal kapcsolatban hozta fel a kérdést,férfiakra nem tettem megjegyzést sehogyan.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!