Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfitípust választanátok elvált negyvenes nőként?
1. Fiatalabb csóró férfi, anyagi helyzete miatt kevés a közös program, jó külsejű, neked kell olykor terelgetni, őszinte, kedves, ragaszkodó, folyton veled lenne. Neki egy lehetőség vagy.
2. Idősebb férfi, jó egzisztenciával, van lehetőség jó programokra, de neki fontosabb sokszor a gyerekeivel a program, vagy a barátaival. Nem igazán őszinte, nem akar elköteleződni igazán. Neki egy szórakozás vagy, szükséges opció.
A harmadik lehetőség, hogy egyik sem, inkább maradnátok szinglik.
A kettő között is létezik pasi, aki nem csóró, de nem is gazdag. Viszont már megteremtette magának az önálló élethez szükséges javakat, mint saját ház, autó. Ebből adódóan talpraesett férfi.
46F
Én két éve 40-es elváltként találtam olyat, aki velem egykorú, őszinte és talpraesett, önálló, normális értékrenddel, közös célokkal és egymásba zúgtunk mint két tini... Ráadásul nekem vannak gyerekeim, és mindkettőnknek sok rokona, haverja, hobbija, szóval nehéz volt a logisztika, és nincs tiszta lap, mert lelki sérülés is akad bőven, de még nem szaladt el. Meg én se.
Tök felesleges előre elméleteket gyártani, ha társat szeretnél, ne egy kategóriát keress, hogy ki fogadna még el, hanem szerinted hozzád illő társat és tiszteld meg azzal, hogy mindkettőtök majd dönt saját magáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!