Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek ezek a férfitípusok?
Nemcsak azt várom hogy 10/? Hanem hogy megközelíthetőnek gondoljátok-e mi a vélemênyetek, szerintetek milyen nők illenek ilyen férfiakhoz stb.
Nyilván ezek random kèpek de ha csak jellemeztem volna, az mindenkinek a fejèben más képet jelenített volna meg
Az első tetszik a legjobban és igen, szerintem abszolút megközelíthető (amúgy mind a 3). 10/9
A második nem tetszik, olyan mint egy hatodikos, nekem nem kellene. 10/5
A harmadik még oké is lenne ha nem tudnám, hogy Daniel Radcliffe egyáltalán nem tetszik szemből, szakáll nélkül, a kék szem se jön be és ráadásul egy centivel alacsonyabb nálam. 10/6
A szakáll egyébként nekem nagyon tetszik!
Az egyes tetszik a legjobban. HA valoban 30-34 eves lenne, mint aminek oltozott, meg jobban bejonne. (arcan latszik, hogy ennel fiatalabb) Igy picit eroltetett hipszter fiu. A keze viszont 10/10.
A kettes nagyon fiatalnak latszik. Rola a tizedikes tanitvanyaim jutnak eszembe. Kokler, menosrac, aki valojaban belul bizonytalan. A tipikus 16 eves jofiu amorozo, a lanyok imadjak, majd sirnak utana osszetort szivvel.
Daniel Radcliffe - nekem o nem tetszik. Az mondjuk tagadhatatlan, hogy a szakall sokat javit rajta.
Első, ha közülük kell választani, ő is csak 35-40 éves kivitelben. Szerintem megközelíthető, remélhetőleg nem túl különc.
A második nekem nagyon nem, nem szeretem a gyerek arcúakat.
A 3. pedig így sem az esetem, hogy ismert, anélkül sem lenne az.
Az első fazon mosolyt csalt az arcomra. A 3 közül ő a legszimpatikusabb. Megközelíthetőnek, különcnek néz ki.
A 2. nagyon baba arcú, meghagynám a 20 alatti korosztálynak. Igazából nálam külső egy megbocsáthatatlan dolog van: a gyerek pofi. Nem szeretem a kisfiús bájt.
3. Nem tetszik és nem is taszít.
Ismerd meg őket. Annyira gáz már külső alapján ilyen véleményt alkotni.
Igaz, hogy valamennyire a kinézet is meghatározza a kapcsolatot, de önmagában nem minden a külső, ezt kellene felfogni. Ezek a férfiak sem úgy választanak párt, hogy csak ráböknek egy szép nőre. Emberileg megismersz valakit, mielőtt eldöntenéd, hogy hozzád illene-e.
Gondoltál már arra, hogy képeken amúgy sokféle képpen nézhet ki valaki? Pláne olyan celebek/színészek, akik időnként változtassák a megjelenésüket, stílusukat.
Nekem is vannak olyan képeim, ahol egyszer gyerekesnek nézek ki, máskor meg éretebbnek. Tehát már ezért is úgy gondolom, hogy 1 kép alapján bekategorizálni valakit eléggé értelmetlen.
Milyen férfitípusukra gondolsz? Mondanál valamit arról, hogy jellemileg milyen férfiakról is van szó?
Kinézetétől eltekintve főként attól ítélek valakit megközelíthetőnek, hogy mikèppen viselkedik velem szemben, hogyan bánik velem, barátságos-e vagy elutasító?
Puszta kinézet alapján ez nem ilyen egyértelmű. Számtalanszor tapasztaltam már azt, hogy jófej és kedves, szeretnivaló volt valaki, akiről amúgy nem gondoltam volna.
Mindegyik megközelíthető, de nekem egyik sem jön be. A szakálltól eleve kiver a víz, úgyhogy mint külső jegy, nagyon nem vonzó számomra. Beszélgetni azonban szerintem bárkivel lehet.
Az meg, hogy ki illik hozzá? Ezek csak sztereotípiák. Lehet teljesen más, mint amit elképzelnénk. Én egyikhez sem passzolok, ez az egy biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!