Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok a jelek,amiből lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a jelek,amiből lehet tudni,hogy tetszel egy lánynak, vagy sem?

Figyelt kérdés

Sokszor nem tudom eldönteni, hogy egy lány azért kedves velem, mert tetszem neki, vagy csak mert muszáj.

A barátnőmnek van egy kolléganője,aki a környéken lakik és néha együtt jövök vele haza. Időnként elég jókat beszélgettünk és nagyon hasonlítunk(ezt a barátnőm mondta). Állítólag volt olyan, hogy tettem valami megjegyzést és a lány pont ugyanazon viccelődött előtte lévő nap.

Mindketten foglaltak vagyunk, viszont sokszor amikor találkozunk eléggé felvillanyozódik,pedig alapvetően nem szokott valami kedves lenni senkivel se.

Illetve egy másik kolléganője, amikor ott voltam, mondhatni letámadott, hogy bemutatkozzon.

Nyilván nem akarok félre lépni, soha nem is csaltam meg a barátnőmet, pedig 10 éve együtt vagyunk és rajta kívül soha nem voltam senkivel.

De némelyik interakciót az ellenkező nemmel,nem igazán tudom hova tenni.

2023. dec. 3. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz félrelépni se lecserélni a barátnőd akkor miért foglalkozol ezzel? Míg nem fejezik ki szavakkal, tettekkel, hogy az esetük vagy addig nincs miért. Annyi az egész, hogy nem kell kétértelmű jeleket küldözgetni neked nekik és akkor nem lesz mit félreérteni.
2023. dec. 3. 11:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Hülye vagyok a nőkhöz és igazából nem veszem a jeleket, viszont ha észrevenném és tudnám, hogy mi az, amire érdemes figyelni, akkor el tudnám kerülni, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam magam.

Volt olyan kollégánőm, aki egy időben drágámnak hívott, meg néha próbált hozzám érni. Na azzal se nagyon tudtam mit kezdeni. Fogalmam sincs, hogy például egy ilyet hogy kell lereagálni.

2023. dec. 3. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki ha becézgetne valamelyik, hogy zavar de nagyon és vegyen visszább. Ennyi.
2023. dec. 3. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én utólag átgondolva, van egy kolléga aki nagyon tetszik, és ha nagyon figyel észrevehet rajtam jeleket.

Pl. ha mondd nekem valamit 100%-ban figyelek, senki nem tudja elvonni a figyelmemet róla.

Zavarodottságomban sokszor viselkedem kellemetlenül, béna vagyok, feszült vagyok, nem tudok úgy poénkodni...

Eléggé sokszor piszkálom a hajamat öntudatlanul. Nálunk üveg irodák vannak és mikor látom, hogy jön már rögtön igazgatom magam. Ez ilyenkor ösztön.

Ha mondd valami vicceset mindig nevetek rajta, akkor is ha nem értem vagy ha annyira nem is vicces. Véletlenül sem akarok negatív benyomást kelteni benne.

És egyszerűen nem tudok vele annyira önfeledt lenni. Bármelyik férfi munkatársamtól simán megkérdezem, hogy hogy telt a hétvége, vagy mi a terve hétvégére, tőle soha nem merném valamiért. Véleményt se mernék tőle kérni, a többiektől simán meg szoktam kérdezni, hogy hogy áll ez a szett, nincs-e rajtam túl sok parfüm, milyen az új telefon tokom... Csak pár példa.

Úgyhogy ha valami hasonlót veszel észre, akkor az lehet a vonzódás jele.

2023. dec. 3. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:

,, viszont ha észrevenném és tudnám, hogy mi az, amire érdemes figyelni, akkor el tudnám kerülni, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam magam.’’

Ugyan,legalább magadnak ne hazudj. Az a helyzet, hogy életedben egy nőd volt,már 10éve megvan, és az egódat foglalkoztatja, vajon fel tudnál-e szedni más csajokat.

A kedvesség meg sosem jel egy csajnál, inkább a zavarba jövés,burkolt dicsérethajhászat,’véletlen’ összefutások, testbeszéd. De ezek se mindig pontos előjelzések.

2023. dec. 3. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:

5.valóban jót tesz az egómnak. De például ott volt a kolléganő, akit meséltem. Csinos nő volt, tőlem valamivel idősebb, de nem akartam tőle semmit. Viszont fogalmam sincs, hogy ilyenkor mit kellene csinálni. Tapiz,meg drágámoz és elég kellemetlenül éreztem magam, viszont nem szeretek senkit se megbántani(főleg nem a munkahelyemen, hogy utána bosszúból alám tegyenek).Elég sok kicsinyes nőszemély dolgozik ott.

Ráadásul azt érdemes tudni rólam, hogy elég könnyen zavarba jövök és le is blokkolok.Az is egy rejtély, hogy hogy lett barátnőm.

Valamiért nem érzem túl jól magam az emberek közelében. Ha kettesben vagyok valakivel,akit már ismerek és bízok benne,akkor nincs bajom.

Mindenesetre köszönöm a válaszodat!

2023. dec. 3. 13:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!