Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zárkózottabbak a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zárkózottabbak a magyar nők, mint a külföldiek?

Figyelt kérdés

Miért olyan zárkózottak a magyar nők?

Közel 40 vagyok. Megfigyeltem, hogy ha külföldön vagyok, ott a lányok, nők sokkal felszabadultabbak. Míg a magyar nők többsége a cipője orrát nézi az utcán, külföldön (és szinte mindegy is, északra vagy délre, nyugatra vagy keletre megyek épp) nyílt, kiváncsi tekinteteket látok. Keresik a szemkontaktust, sőt, akár meg is szólítanak. Amikor külföldön ismerkedtem, ott elég volt egymásra mosolyogni, randi lehetett belőle. Itthon egy zavaros huzavona az ismerkedés, amiben egymásnak ellentmondó jelzéseket küldenek a nők, majd a többségük nem aktív partner, hanem kb. beletörődik a kapcsolatba. (Vannak kivételek, és most leginkább a tanult, középosztálybeli lányokról beszélek.) Sokat gondolkodtam ezen az elmúlt évtizedekben, mitől különbözünk ennyire. Talán több kötődési sérülésünk van? Senki ne értse félre, van családom, nem a sértettség beszél belőlem, hanem egyszerűen csak ezt figyeltem meg.

2023. dec. 2. 15:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
81%

"Vegigolvastad, amit kiírtam, vagy csak kihánytad magadból a férfiak iránti dühödet az internetre?"

És te végigolvastad, amit válaszoltam, vagy csak hányod magadból továbbra is a nők iránti dühödet az internetre?

2023. dec. 2. 16:05
 12/38 anonim ***** válasza:
76%

"Sokat gondolkodtam ezen az elmúlt évtizedekben, "

Ja, hogy 20 éve? AKkor 20 évvel fiatalabb voltál.

"Akiknek van tekintete, azok a turisták."

Ja, hát szabadsag alatt klföldön mindenki lazább és érdeklődőbb.

Persze, a világ minden másik táján az utcán idegen pasik szemkontaktusát keresik. A szubjektív és a csak minket alátámasztó megfigyelések tudomásul vétele ez a kérdés.

2023. dec. 2. 16:37
 13/38 anonim ***** válasza:
És bocsika, de a kérdésedben vázolt és sérelmezett női viselkedéssel kapcsolatban tele a net kérdésekkel. Biztos az összes észrevételeő magyar nőket lát minden hol. Ja, nem.
2023. dec. 2. 16:39
 14/38 anonim ***** válasza:
93%
A férfiak viselkedését ugyanolyannak látod itthon, mint külföldön?
2023. dec. 2. 16:41
 15/38 anonim ***** válasza:
52%

Ráadásul 40 évesen már nem a fénykorodat éled, mint 20 évesen, ezért lehet, hogy te rád a kor nem volt pozitív hatással. Valakire igen, valaki jól néz ki 40 évesen is, de lehet, hogy te nagyon nem, ezért nemhogy zárkózottak, de legbelül azért imádkoznak, hogy csak meg ne szólítson ez az ürge!

Illetve még egy fontos dolog!

"Senki ne értse félre, van családom, nem a sértettség beszél belőlem, hanem egyszerűen csak ezt figyeltem meg."

Ha van családod, akkor mit érdekel téged, hogy a nők zárkózottak e vagy sem? Te a családoddal foglalkozz, ne más nőkkel!

2023. dec. 2. 16:44
 16/38 A kérdező kommentje:

Kérem, hogy a sértegető hozzászólásokat tartsátok meg magatoknak. Nem minden kérdés mögött kell egy szexista férfit látni csak azért, mert egy férfi tesz fel egy kérdést.

Beszélgetni szeretnék, nem mindentől triggerelődő foteligazságosztók paneljeit újraolvasni. Köszönöm.

2023. dec. 2. 16:47
 17/38 A kérdező kommentje:

18

Az szép, hogy egy életkorból képes voltál ilyen következtetéseket levonni. Ezt hívják age-izmusnak. Egyáltalán nem értetted meg a kérdésem, egy társadalmi jelenséget próbálok körüljárni, nem személyeskedni, ahogy te tetted.

2023. dec. 2. 16:49
 18/38 A kérdező kommentje:

17

Nem tudom, most nem erről beszélgetünk. Egyébként hetero férfiként inkább a nőket veszem észre az utcán, úgyhogy passz.

2023. dec. 2. 16:51
 19/38 A kérdező kommentje:

16

Nem érted a kérdést. Nem sérelmeztem a viselkedést, egy megfigyelésemről próbálok beszélgetni. Nem kell azonnal triggerelődni.

2023. dec. 2. 16:53
 20/38 anonim ***** válasza:
71%

"Szexista"

Erre szerintem senki nem gondolt, erre maximum csak te gondoltál, és talán nem véletlen, mert legbelül az vagy, és a belső tudat alattid tükrözi a kommentjeidben.

Mindenki magából indul ki. Utoljára írom, foglalkozz a családoddal, és ne más nők érdekeljenek!

2023. dec. 2. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!