Férfi vagyok ugyan, de erre én is kíváncsi lennék. Olyan 2 éve még viszonylag normálisan működött mindhárom nagy társkereső(Tinder, Badoo, FB társkereső), volt jónéhány randim.
De az utóbbi időben mintha teljesen használhatatlanok lennének, még fizetős cuccokkal is. Olyan érzetem van mintha a (női)felhasználók többsége inaktív lenne és el lenne néptelenedve mindegyik oldal. Kb az lehet, hogy egy kiéhezett és továbbra is aktív hímnemű tömeg vadászik a néhány ott lézengő nőre. Illetve különösen a Tinder esetében az algoritmus minden eszközzel próbál keresztbe tenni és a célja, hogy ne találj párt hanem ott ragadj és fizess.
Esetleg még a Bumble ugrik be mint értelmes társkereső, de szerintem annak leginkább akkor van értelme ha budapesti vagy, ugyanis a felhasználók többsége ottani és a távolság beállítása nem lehetséges. Nekem vidékiként mindig 100-200 kilométerre lévőket ad be. Valamint csak akkor regisztrálj nőként ha nem derogál neked kezdeményezni, ugyanis ott az algoritmus csak akkor teszi lehetővé a chatelést ha a páros női tagja ír először.
Más társkeresők amikről hallottam azok vagy scam(pénzlehúzó csalások robot vagy kamuprofilokkal) oldalak vagy alig vannak felhasználóik.
Bumble és Facebook dating a legjobb szerintem, a Tinder volt a nagy kedvencem de ezek jobbak :D
Plusz van egy webes, ahol vannak fiatalok is, az elsotalalkozas.hu
De nekem nem jön be ez a webes mert nem elég lazák rajta a fiúk
Azt kizárod, hogy itt ismerkedj?
Hímnemű vagyok. :)
"Miért nem jártok el valahova?"
Kivel vagy hova? Tudsz nekem egy normális helyet mondani, ahol nem a drog vagy a szex a lényeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!