Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb magyar...

Melyik a legjobb magyar társkereső?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 18:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9. Nem zárom ki, ha 28 év alatti vagy. Mert én annál kevesebb, és akárhogy is, van különbség huszon- és közel harminc éves kor között (tapasztalat).
2023. jún. 23. 00:38
 12/19 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor bármelyik. Ha gázul, akkor meg mindegy😃
2023. jún. 23. 05:43
 13/19 anonim válasza:

#10 mikor azt mondják járj el valahova akkor ne csak a bulira gondolj. Menj el mondjuk sportolni valamit egy klubba, ott is új embereket ismerkedsz meg. Menj el nyaralni a barátaiddal, ott is. Hobbid kapcsán is kereshetsz csapatokat ahova csatlakozhatsz. Ezek egyikén sem a drog vagy a szex a lényeg, de még a pia sem :D

Vagy akár rám is írhatsz mert 28 alatt vagyok, szívesen beszélgetek (itt csak beszélgetek) aztan lehet alakul valami belőlr.

2023. jún. 23. 06:12
 14/19 anonim válasza:

Hááát, ha nőként nem váltak be a társkereső app-ok......

Van erre egy mondás, ha nem megy a bordélyház, nem a bútorokat kell lecserélni.

Ha ennyi mindent próbáltál és csak kudarcod van, akkor vagy csúnya vagy és nem tetszel a férfiaknak, vagy neked magasak az elvárásaid és neked nem tetszik semelyik férfi, ennek ez a baja, annak meg az. Ezt gondold át, hogy melyik. Több verzió nem igen van.

2023. jún. 23. 16:08
 15/19 A kérdező kommentje:
De engem tényleg mindig a szerencsétlenek találnak meg. Nyilván nem fogok össze jönni egy olyannal, aki nekem nem jön be, vagy rosszabb esetben roma. Pont az a baj, hogy szebb vagyok az átlagnál, ezért nagyon sok idióta, idősebb rám tapad. És ez már kezd idegesítő lenni. Ha valaki normálisat ismerek meg, és működne a kémia is, ő már foglalt. Régebb sokkal csendesebb voltam, ezért nem tudtam ismerkedni pasikkal.
2023. jún. 23. 21:16
 16/19 anonim válasza:

15-ös, kis ellentmondást érzek abban, hogy szebb vagy az átlagnál és ezért az öregek, cigányok, meg idióták találnak meg. Egy szép nő nem sokáig marad udvarló, vagy pár nélkül, ha igen, akkor ott valami más is van, de ugye online ez nem szokott olyan egyértelmű lenni.

Én inkább abban látom a problémát, hogy magasabb "polcra" vizionálod magad, mint kellene. Ilyen van, nem lenne ez egyedi eset, vegül az ember belátja, vagy egyedül marad.

2023. jún. 23. 21:30
 17/19 anonim válasza:

Nem arról híresek a nők, hogy realisztikusan látnák a saját elhelyezkedésüket a társkeresési piacon.

Nem hajlandóak lejjebb adni az irreális elvárásokat, inkább örökre egyedül maradnak.

+1 magányos, nyomorúságos macskás nő.

2023. júl. 13. 16:09
 18/19 A kérdező kommentje:
17. Áruld már el nekem, mit kell azon megértenem, ha egyszerűen nem szimpatikus nekem egy több, mint 30 éves ÉS több, mint 70 kilós férfi, mit kéne nekem azon elfogadnom 25 év alatt? Irreális elvárások... Nem egy kigyúrt, milliárdos pasit szeretnék, csak mondjuk egy olyat, akinek nem az az első gondolata, ha rám néz, hogy "hú de szívesen megd*gna, azt csá"!
2023. júl. 14. 04:54
 19/19 anonim válasza:

Kedves kérdező... (17 vagyok)

Ha <25 nőként gondod van online társkeresővel 2023-ban, ott valami nagyon nem stimmel. Vagy nem vagy olyan szép mint hiszed magadról, vagy túl nagyok az elvárásaid, vagy elviselhetetlen/üres a személyiséged.

Nagyon furcsa ezt így kiemelni pl. hogy 'roma' - kétlem hogy ez gyakori, miért erre összpontosítasz.

Tele van normális, átlagos férfiakkal a társkereső, akik szeretnének, tenyerükön hordoznának, hűségesek maradnának hozzád, de észre se veszed őket, láthatatlanok számodra, mert egyből kiszűröd, nem elég jó neked. Kétlem hogy a legtöbb annyira túlsúlyos lenne, inkább normál, vagy akár kondis.

Az is érdekes hogy 28-nál húzod meg a határt. Nyilván a te előjogod, de nem értem, minek? Félsz az idősebbektől? Tudod a korral jár sok pozitívum, és nem is az egzisztenciáról beszélek, hanem általános tapasztalat, érettség, amely sokat dob a kapcsolat minőségén. Pl. jómagam harmincas, de rendszeresen húszasnak néznek. Nem én vagyok az egyetlen harmincas, aki odafigyel, fiatalosan tartja magát.

Azt is megsúgom, hogy mikor egy férfi rád néz, az első néhány másodpercben eldönti, hogy megdugna vagy nem. Ez teljesen természetes, ezért férfi.

Az hogy csak egy dugásra vagy jó, vagy utána is kellesz még, az pedig rajtad múlik elsősorban. Ha ribisen öltözöl, viselkedsz, könnyen adod magad, akkor abba a kategóriába esel automatikusan.

Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor képviselj olyan értékeket, és viselkedj úgy mint egy feleségnek való nő, és idővel találsz megfelelő párt.

2023. júl. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!