Legjobb magyar társkereső appok?
Komoly kapcsolat céljából szeretnék regisztrálni, de nem tudom, melyikre érdemes.
Olyan kell, ahonnan törölhetem is magam, ha nem tetszik. Láttam olyan oldalt, ahol nem engedi törölni a profilt, vagy csak nehezen.
30 éves korosztály számára.
Tinderen vannak fent a legtöbben, de többnyire a saját egójuk simogatása végett, bár én a huszonéves korosztályról beszélek. Egy harmincas nőtől több elvárható.
Badoon csak az ördögszekeret fújja a szél, sok az inaktív profil, ráadásul bizonyos funkciókért elő kell fizetned.
Randivonal ugyanez.
Való életnél nincs jobb társkereső alkalmazás, főleg a harmincasok esetén, akik nem ijednek meg attól, hogy leszólítják őket.
Hány éves vagy és milyen nemű?
Leírtam fentebb. Nem az volt a kérdés, melyik társkereső rossz.
Sokan nem is tudnak ismerkedni, csak így.
Őszinte és kerek egész válasz: sz@r az összes.
Időpocséklás az egész, helyette társaságba kell járni vagy mindegy hová csak ki a 4 fal közül. Ennyire egyszerű.
Van, aki csak ott tud, élőben nem olyan bátor, vagy nincs lehetősége, annyi ideje.
Aki nem tud segíteni, minek ír kérdésekhez válaszokat? Nyilván nem viccből írtam ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!