Manapság melyik a"legjobb" társkereső oldal, középkorúaknak?
Ahol lehetőleg aktív, valós regisztráltak vannak. Nem gond,ha fizetős...
(F.)
Mindenhol többségben vannak a férfiak.Ezzel számolnod kell.Nagy a konkurencia.
Talán a párom.hu-t próbáld.
#1: -Igen.
#2: -Köszönöm!
#4:
Igen, elképzelhető, de hihetetlen! :)
#7:
Ezek mind off,tele kamusokkal, neeem?
2/8-ra.
A parom.hu oldal pár éve elszenvedett egy törést. Volt szerencsém abban az időben arra járni és szóltam az üzemeltetőnek. Tett nagyívbe a fejemre, mert ő úgy látta, minden rendben. Pár hónapja visszanéztem rá és a helyzet katasztrófális ott. Ismét írtam üzenetet, de elutasított ismét, hogy ő már igazán nem foglalkozik azzal az oldallal. Pedig, mint honlapokkal foglalkozó ingyen megcsináltam volna neki.
A lényege: random feljönnek 10 éves regisztrációk is, akik szinte 100%, hogy nem jelentkeznek be, de az oldal folyamatosan bedobálja, mint bejelentkezett felhasználók.
A levelekre általában 99%-ban nem válaszolnak éppen a fentiek miatt.
A VIP tagság után ugyan tudod belépés szerint rendezni a felhasználókat, de a sok áll bejelentkezés miatt, szinte lehetetlen kiszűrni, ki a valós. Kb. 1 hét múlva rájössz, hogy a VIP tagság vásárlása semmit nem ér, majd távozol az oldalról.
Valós regisztrációk száma csekély.
A téma címéhez és indítójához címezve:
randivonal.hu: már csak előfizetéssel tudsz írni, sima regisztrációval semmit nem érsz. 1-2 hét után rájössz, hogy kb. 20-30 ember forog rendszeresen, a többi adatlap csak úgy van.
badoo.hu: iszonyatosan drága és előfizetés nélkül szintén sokra nem mész vele. Regisztrációk esetében szintén kb. 50 ember forog naponta, a többi adatlap szintén csak úgy van.
tinder: szerintem, ez egy jó nagy átverés. Bármit csinálsz a végén előfizetést kérnek és lényegében több hét alatt sem jutsz előre.
elsotalalkozas.hu: ingyenes minden szolgáltatása. Tudsz levelezni, adatlapokat nézegetni. Hártánya, ha napokig nem lépsz be,akkor sem maradtál le semmiről. Kevés felhasználó és nagyon kevés potenciális partner fogsz találni.
Általában a nők és a férfiak is szinte több oldalra regisztrálnak fel egyszerre. Sokszor, ugyanazokkal a képekkel, szöveggel, de lehet találkozni a kép alapján más névvel és más szöveggel. Ugye ők, egy valamiért vannak ott!
Szex oldalakra ne regisztrálj fel. Semmit nem kapsz cserébe az előfizetésedért.
Ha társkereső oldalakon szeretnél ismerkedni, akkor ez havonta 10-15 E Ft-ba áll meg, ha több oldalon is fent vagy. Talán sikerül pár találkozót is összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!