Legjobb magyar társkereső appok?
Komoly kapcsolat céljából szeretnék regisztrálni, de nem tudom, melyikre érdemes.
Olyan kell, ahonnan törölhetem is magam, ha nem tetszik. Láttam olyan oldalt, ahol nem engedi törölni a profilt, vagy csak nehezen.
30 éves korosztály számára.
Én több embert ismerek, aki az elittárson ismerte meg a házastársát.
Fizetős?
Jah, kérem!
Társkeresőnél szempont legyen, hogy fizetős.
Miért?
Mert ha ingyenes, akkor egy csomó ember fog regisztrálni, hogy: "csak nézelődik" vagy
kutat a pasija/barátnője után,
viccből nőnek adja ki magát, mert élvezi, hogy (ha virtuálisani is) most ő az, aki után futnak.
Van, aki többször regisztrál más-más néven, más-más életkorral, ki tudja miért.
És persze vannak prostik is.
Ha fizetős, akkor az emberek komolyabban veszik, senki nem szereti feleslegesen költeni a pénzét.
Rögtön kevesebb a kamu, és inaktív profil.
Rögtön nem abból él a portál, hogy eladja az adataidat.
Persze, ha ingyenes kell, semmi gond.
Csak nem kell meglepődni, hogy olcsó húsnak híg a leve.
Bocsi, de nem fogok azért 9000 forintot fizetni. hogy regisztráljak egy appra, aztán vagy sikerül vagy nem. És tudod mit? Inkább leszek egyedülálló - NEM MAGÁNYOS!-, minthogy vonják a pénzt a számlámról a semmiért.
A normális válaszadóknak köszönöm.
Amíg nem adsz meg magadról kritériumokat, addig nem lehet erre "normálisan" válaszolni, ahogy te várnád. Meg hogy mit jelent a normális.
Szerintem például a Tinder a legjobb, mert a nagy számok törvénye alapján ott több jöhet össze, viszont több a komolytalan is. Randivonalon meg kevesebb, de komolyabb társkereső van szerintem. De én Tinderen lógtam a legtöbbet, ennek ellenére nem onnan lett párom, hanem a Randivonalról.
Minimum kéne tudni, milyen nemű vagy, vagy milyennek tartod a külsőd. Ha nem annyira jónak, akkor a Tinder a legkevésbé jó, Badoo egy fokkal jobb, de több a komolytalan és lepukkadt ember is rajta.
De ha ezek nélkül kéne válaszolnom, akkor a Randivonalat ajánlanám. Főleg akkor, ha pesti vagy! Úgy ott is vannak egész sokan és komolyat keresők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!