Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Legjobb magyar társkereső appok?

Legjobb magyar társkereső appok?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolat céljából szeretnék regisztrálni, de nem tudom, melyikre érdemes.

Olyan kell, ahonnan törölhetem is magam, ha nem tetszik. Láttam olyan oldalt, ahol nem engedi törölni a profilt, vagy csak nehezen.

30 éves korosztály számára.

2022. jún. 17. 16:59
1 2
 11/18 anonim válasza:
Elittárs
2022. júl. 3. 12:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Az fizetős, és jót nem hallottam még róla, de köszi
2022. júl. 3. 13:43
 13/18 anonim válasza:

Én több embert ismerek, aki az elittárson ismerte meg a házastársát.

Fizetős?

Jah, kérem!

Társkeresőnél szempont legyen, hogy fizetős.

Miért?

Mert ha ingyenes, akkor egy csomó ember fog regisztrálni, hogy: "csak nézelődik" vagy

kutat a pasija/barátnője után,

viccből nőnek adja ki magát, mert élvezi, hogy (ha virtuálisani is) most ő az, aki után futnak.

Van, aki többször regisztrál más-más néven, más-más életkorral, ki tudja miért.

És persze vannak prostik is.

Ha fizetős, akkor az emberek komolyabban veszik, senki nem szereti feleslegesen költeni a pénzét.

Rögtön kevesebb a kamu, és inaktív profil.

Rögtön nem abból él a portál, hogy eladja az adataidat.

Persze, ha ingyenes kell, semmi gond.

Csak nem kell meglepődni, hogy olcsó húsnak híg a leve.

2022. júl. 3. 16:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Aha, és miután törölték a regisztrációt, akkor veszik le az ember pénzét. Hagyjukmár
2022. júl. 3. 17:11
 15/18 anonim válasza:
Pfú, ezzel a hozzáállással sokáig leszel magányos.
2022. júl. 3. 20:18
 16/18 A kérdező kommentje:

Bocsi, de nem fogok azért 9000 forintot fizetni. hogy regisztráljak egy appra, aztán vagy sikerül vagy nem. És tudod mit? Inkább leszek egyedülálló - NEM MAGÁNYOS!-, minthogy vonják a pénzt a számlámról a semmiért.

A normális válaszadóknak köszönöm.

2022. júl. 3. 20:23
 17/18 anonim válasza:

Amíg nem adsz meg magadról kritériumokat, addig nem lehet erre "normálisan" válaszolni, ahogy te várnád. Meg hogy mit jelent a normális.

Szerintem például a Tinder a legjobb, mert a nagy számok törvénye alapján ott több jöhet össze, viszont több a komolytalan is. Randivonalon meg kevesebb, de komolyabb társkereső van szerintem. De én Tinderen lógtam a legtöbbet, ennek ellenére nem onnan lett párom, hanem a Randivonalról.

Minimum kéne tudni, milyen nemű vagy, vagy milyennek tartod a külsőd. Ha nem annyira jónak, akkor a Tinder a legkevésbé jó, Badoo egy fokkal jobb, de több a komolytalan és lepukkadt ember is rajta.

De ha ezek nélkül kéne válaszolnom, akkor a Randivonalat ajánlanám. Főleg akkor, ha pesti vagy! Úgy ott is vannak egész sokan és komolyat keresők.

2022. júl. 4. 10:22
 18/18 anonim válasza:
Van még a Párom.hu, azt próbáltad?
2022. júl. 4. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!