Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt, akik Hollandiában...

Vannak itt, akik Hollandiában dolgoznak, és Szlovákiából mentek ki munkaerő közvetítővel?

Figyelt kérdés

Melyik városban vagytok? Milyenek a munkakörülmények? Milyen a szállás?

Én az OTTO Workforce, meg a Universal Consulting ajánlatait néztem eddig.

2022. dec. 8. 20:29
 1/7 anonim válasza:

Egyik volt kollégám ki ment. A szállásra panaszkodott, sőt azért is ment el onnan. Lengyelekkel volt, akik folyton hangoskodtak. Őt ez zavarta, én ezért biztosan nem jöttem volna el. A munkakörülmények jók voltak szerinte. De annyira azért nem keresett jól. Azt hiszem nettó 1500€ körül kapott.

Sajnos nem tudok nagyon részletesen beszámolni, mert nem én mentem ki és ővele se beszéltem túl sokat. De azért remélem segítettem.

2022. dec. 10. 22:57
 2/7 anonim válasza:
1500€-ból már levonták a szállást is.*
2022. dec. 10. 22:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

A hirdetésben is írják, hogy többségében lengyel koordinátorok vannak. Az 1500 eurót kevésnek tartom Hollandiában, pláne, hogy még a szállást is levonják belőle 😕

2022. dec. 10. 23:10
 4/7 anonim válasza:
Az 1500€ úgy jön ki, hogy már levonták belőle a szállást.
2022. dec. 10. 23:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, vagy úgy érted, hogy 1500 tisztán, miután levonták a lakbért a fizuból 😅 Bocs, már késő van 😃
2022. dec. 10. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:
A traumatizált, intellektuálisan elmaradott embereket kérem ne válaszoljanak 🙃 Amúgy ment a jelentés 😉
2022. dec. 11. 11:33
 7/7 anonim válasza:

Hello.

A Holland munkaközvetítő cégek 90%-a Lengyel, ezt elkell fogadni,de nem is ez a probléma velük.

Vannak holland cégek is, de általában ők nem adnak szállást.

Ami termelés vagy logisztika, az minimál bér körüli fizut jelent, vagyis 300-400€/hét(de itt már le van vonva a szállásod ára, amire az ügynökségek nagyrésze 100€-t von le hetente).

Cég függő is, de szerencse függő is, hogy milyen melót és szállást találnak neked,ez teljesen Random.

Ha van bármilyen technikai szakmád (villanyszerelő, asztalos, kőműves, ács, hegesztő,stb.) ,akkor arra is vannak szakosodott ügynökségek, ott indulásból dupla pénz vN, és jobb körülmények.

2022. dec. 17. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!