Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri arról beszélni egy közelgő randin, hogy ott, ahol mi most éppen ölelkezünk, lehetséges, hogy évmilliókkal ezelőtt egy T-Rex leterített egy Brontosaurust, és kemény harc folyt a túlélésért?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?
Érdemes bevállalni?
2023. dec. 1. 16:35
21/32 anonim válasza:
20, én megelégszem azzal, hogy vacsorázzunk együtt és ismerjük meg egymást:)
22/32 anonim válasza:
A történelmi események ismerete szerintem nem “erőltetett tudományoskodás”
23/32 anonim válasza:
És ha valaki minden mást tud amit te nem, és a sok más miatt elfelejtette a dinók mikor milyen kérdéskört? Attól még nem kell úgy tenni mintha ezt álmából felkeltve tudnia kellene. Ok, a munkahelyeden igen, ott számonkérhetnek bármiért. De bakker ez magánélet, mikor arról szól a dolog hogy te is jól érezd magad.
24/32 anonim válasza:
22.
Valóban, a helyes kifejezés ez esetben az "tudálékoskodás".
Kb. ezen a szinten, itt a paródia az okoskodásodról:
25/32 anonim válasza:
Nem, ez nem is tudálékoskodás, könyörgöm, ha egy randin valaki elkezd a dínók étrendjéről mesélni, na az a tudálékoskodás… az, hogy te tényszerűen ki tudsz javítani egy félidiótát gyk-n, na az tényismeret.
26/32 anonim válasza:
25.
Felesleges és kisstílű egoizmus ez, nem több.
27/32 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint feleslegesen kötözködő trollnak lenni.
28/32 anonim válasza:
27.
Hipokrita vagy, mert te magad kezdted a kötözködést, ezzel a "jajj XY dinó nem is akkor élt" nyivácskolással.
29/32 anonim válasza:
A hipokrita olyan erényekről beszél, ami neki nincsen…
Nos én ilyet nem tettem, a meglévő tudásommal kijavítottam valakit, akinek nincs.
Nevezhetsz kötözködőnek, trollnak, vagy ha mindenáron valami nagyon értelmiségit szeretnél, akkor pedáns, arrogáns, szarkasztikus…
Ez mind vagyok, de a hipokrita szó egyáltalán nem azt jelenti, amire használod.
30/32 anonim válasza:
Talán egy kis maximalista autisztikus beütéssel is, vagy kényszeres, hogy muszáj kijavítani a hibát. De talán tényleg a pedáns ami legjobban illik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!