Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri arról beszélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri arról beszélni egy közelgő randin, hogy ott, ahol mi most éppen ölelkezünk, lehetséges, hogy évmilliókkal ezelőtt egy T-Rex leterített egy Brontosaurust, és kemény harc folyt a túlélésért?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok?

Érdemes bevállalni?

2023. dec. 1. 16:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha dínó rajongó a partner, akkor igen. Amúgy azért ennél van romantikusabb is.
2023. dec. 1. 16:35
 2/32 A kérdező kommentje:
Hát igen. Csak érted, kreativitás. Ilyen nem sok embernek jutna eszébe. Az más kérdés, hogy kiből mit vált ez ki. 😅
2023. dec. 1. 16:36
 3/32 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy a két félen múlik, hogy mi mennyire vállalható be. Ha tudnád, hogy mi első randin milyen agyament hülyeségekről beszéltünk, de mondjuk mi akkor már barátilag ismertük egymást, szóval tudtuk, hogy kb milyen a másik.
2023. dec. 1. 16:37
 4/32 A kérdező kommentje:
Nyilván azt is érdemes figyelembe venni, hogy a felek mennyire ismerik egymást.
2023. dec. 1. 16:38
 5/32 anonim ***** válasza:
81%

Nekem ez olyan lenne mintha őt meg se hatná az ölelés teljesen máshol jár agyban

Ha vkinek dínók jutnak eszébe ha megölel hát nekem az olyan mintha egyoldalu lenne akkor csak az egész ölelés

2023. dec. 1. 16:48
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért előtte javaslom nézz utána, hogy ezen a területen valóban éltek-e az adott fajok. Hungaroszaurusz tuti volt ugye:D
2023. dec. 1. 16:49
 7/32 anonim ***** válasza:
52%
Hát nekem nagyon tetszene. Tök jó, ilyen helyen randizni.
2023. dec. 1. 16:53
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Meg annak is nézz utána, hogy a két általad említett állat kb. 100 millió év különbséggel élt, (mire a T-rex megjelent, a brontosaurusok kihaltak) - én inkább hadrosaurus kontra T-rex csatát javasolok.

Már persze, ha a lánynak is van ilyen irányú érdeklődése. Ha nincs, a "kínos csend" nevű nem túl kellemes dologra készülj.

2023. dec. 1. 16:55
 9/32 anonim ***** válasza:
A(z) ankylosaurus ellen semmi esélye egyiknek se szerintem, személyes kedvencem ez a faj, hasonló okokból, mint a tarajos sül, sün vagy bármi ami alapvetően magas védelmi pontszámmal bír.
2023. dec. 1. 17:47
 10/32 anonim ***** válasza:
Személyfüggő.
2023. dec. 1. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!