Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri arról beszélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri arról beszélni egy közelgő randin, hogy ott, ahol mi most éppen ölelkezünk, lehetséges, hogy évmilliókkal ezelőtt egy T-Rex leterített egy Brontosaurust, és kemény harc folyt a túlélésért?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok?

Érdemes bevállalni?

2023. dec. 1. 16:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szerintem vicces, de biztos van, aki hülyének nézne, ha ilyenekről kezdenél magyarázni.
2023. dec. 1. 18:01
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

6: Nem éltek ezek a fajok itt. Konkrétan a Hungarosaurus felfedezőjétől hallottam egy előadást, amiben erről beszélt, hogy a mai Magyarország területe mocsaras, lápos vidék volt, ahol csak kisebb termetű dinoszauruszuk éltek. Olyan monstrumok, mint Amerikában itt soha nem éltek.

Szóval ha nekem valaki ilyet mondana randin, akkor felvilágosítanám, hogy tudománytalan hülyeségeket beszél.

2023. dec. 1. 18:07
 13/32 anonim ***** válasza:
67%

35 millió évvel a T-rex megjelenése előtt a Brontosaurus kihalt. Szóval nem sok esély volt rá, hogy bármiért harcoljanak.

Az egyik a korai Kréta korban élt a másikat pedig a Chicxulub tette el láb alól a Kréta kor végén.

De a Brontosaurus már a Jura korban is jelen volt.

2023. dec. 1. 18:44
 14/32 anonim ***** válasza:
45%
Mi lenne, ha szimplán megélnéd az ölelkezést szép csendben? Fogadd meg ezt egy nőtől.
2023. dec. 1. 20:54
 15/32 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy én is szoktam ez az out of blue mókás hülyeség eszközével élni, deeee semmi esetre sem egy korai randizós szakaszban lőném el. Mivel a másik még nem ismer eléggé, inkább fog negatívan furának nézni, mint viccesnek.
2023. dec. 1. 21:02
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
15: 14 vagyok. Ökörködni jó, ökörködni együtt jó, de azzal, akivel már megvan a közös katt.
2023. dec. 1. 21:04
 17/32 anonim ***** válasza:
19%
Nálam kieső lenne az illető. Férfiakkal randizom, nem dedósokkal.
2023. dec. 1. 21:23
 18/32 anonim ***** válasza:
68%

Hát ha azt szeretnéd bizonyítani, hogy nemcsak hülyeségeken agyalsz, de mégcsak hülye is vagy a témához, akkor nagyon jó ötlet…

Amúgy a T-rex 100-66millió évvel ezelőtt élt, míg a brontoszaurusz 163-145millió évvel ezelőtt, tehát nemhogy nem terítette le, de a t-rexnek pont annyi esélye volt brontosaurust látni, mint nektek…

+ t-rex fosszíliát európában nem találtak még egyáltalán, szóval valószínűleg itt nem is fordultak elő.

2023. dec. 1. 23:15
 19/32 anonim ***** válasza:
47%
18 Mondjuk én inkább akkor szaladnék világgá az illetőtől ha ilyen laza randis napon a dinoszauruszok egyes fajtáinak pontos előfordulási helyeit kezdené fejtegetni. Odáig tök pozitív a dolog hogy mesét sző a helyszín köré, és használja a fantáziáját, ami jó esetben van neki. De az erőltetett tudományoskodás semennyire se illik a kikapcsolódáshoz, szóval az már offos lenne.
2023. dec. 1. 23:51
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

17.

Na ja, egy igazi férfi úgy indítja a szexuális közeledést, hogy "mmmhhh inflációkövető megtakarítás, áááá bébi, reálbérnövekedés úúúú de jóóóóóh, deficitkamatláb-módosítás óóóóááááh"

2023. dec. 2. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!