Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a férjemet a hétköznapokban?
#20 imádom! De a szolgalelkűség hiányzik belőlem, az biztos. És nem szívom vissza amit írtam, ha itt valakinek masszázsra van szüksége az én vagyok mivel én emelgetem őuraságát egész nap :)
Én csak a kérdezőn húztam fel magam, hogy komolyan léteznek ilyen szolgalelkű nők akik egy baba ellátása mellett még azon picsognak hogy kevés amivel eddig szolgálják az urukat (itt: sütögetés és masszázs) és még mit találjanak ki ezek mellé? De mint mondtam, beleszólásom nincs, mivel nem az én életem. Hálistennek. De véleményem attól még lehet 🤷
#22 nem róla írtam "ocsmány stílusban"(?), hanem általánosságban azokról a nőkről akik nem tudják hogy hogy csússzanak-másszanak a férjeik előtt 🤦
Nem vagyok ősanya. Ha az lennék sütnék-főznék egész nap és szolgálnék mindenkit szóval ezt nem is értem. (Amúgy új belépő voltam a 19-esemmel, nem velem vitatkoztál arról hogy le kell szopni a férjünket, ha esetleg ez a hisztid tárgya.)
Most komolyan vannak olyan nők, akik egy kis kedvességert cserébe valami olyan szexuális dolgot tesznek, ami nekik mégcsak nem is élvezetes?? Ne csináljatok már! Egy kis kedvesség, és azonnal térdeltek, mert azt hiszitek ez a szeretet?
Persze van hogy bevállalunk olyat is ami nekünk nem annyira jó, de nem azert mert éppen elmosta a lábast, vagy vett egy doboz bonbont.
#24 szerintem csak egy, a 3 és fél pipás erősködik hogy szopni kell, különben minden vagy csak rendes ember, illetve asszony nem :D Eleve ő vitte el ebbe az irányba a kérdést is.
Szóval hálistennek nem vagyunk sokan ilyenek, legalábbis ennél a kérdésnél.
Ez tuti valami perverz fickó,aki így próbálja erőltetni
a nőkre a szopást...Amiben neki magának sose lehete része.. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!