Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lepjem meg a férjemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a férjemet a hétköznapokban?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem (ami így is van), hogy ő többet tesz bele a kapcsolatba, többször állít haza random virágcsokorral, vagy valami kis aprósággal. Randit szervez, besegít a házimunkába, a babánkkal is sokat foglalkozik, én viszont nem tudom hogy viszonozzam. Sütök neki olykor sütit vagy megmasszírozom, de nem tudom mit tehetnék még. Eltörpül az én kedveskedésem az övé mellett, többet akarok nyújtani neki. Tudtok esetleg tippet adni (kulturáltan ha lehet), hogy mivel lephetném még meg a férjem? Akár milyen kis apróságot vehetnék neki, vagy bármi.

2023. nov. 23. 08:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#9 Most akkor én se játszhaton az asszonnyal csak úgy egyoldalúan? :D
2023. nov. 23. 12:39
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az hogy foglalkozik a gyerekkel, az miért extra kedvesség? Ő nem akarta talán? Ugyanez a házimunkával kapcsolatban is. Na mindegy.

Ha nincs ötleted, kérdezd meg tőle, hogy ő minek örülne, mivel kedveskedhetnél neki, mivel "lephetnéd" meg. Nálunk pl. vannak ilyen bevett szokások, amiket ő csinál, így alakult ki (pl. ő főz reggel kávét, ő pakolja ki a mosogatógépet, vagy pl. a kutyasétáltatás le van beszélve előre 2-3 napra, időbeosztástól függően, hogy ki mikor viszi vagy az pl. alap, hogy mindenki rendet rak maga után a konyhában, vagy ő sokszor csinál este gyümölcs/sajt tálat stb.), és én sokszor azzal kedveskedem, hogy ezeket megcsinálom helyette, mert ezek láthatóan tök jól esnek neki, mindig úgy meglepődik ilyenkor, meg mondja, hogy de cuki vagy. :D Keress ilyen szokásokat, amiket rendszerint ő csinál, és egyszer-egyszer vállald át tőle vagy csináld meg helyette random. :)

Szex: ha van valami, amit ő kedvel, de ritkán kerül rá sor, kikopott a hétköznapokból, és SZÍVESEN kedveskednél neki ezzel (pl. szexi fehérnemű vagy befejezett orál) akkor hajrá, de csak ha TÉNYLEG szívesen kedveskednél neki így, mert különben rosszul sülhet el.

2023. nov. 23. 12:40
 13/28 anonim ***** válasza:
32%
9-es, ez is egy nézőpont. Az én olvasatomban a kedveskedés az olyan dolog amit én azért adok, hogy a a másiknak örömet okozzak. Legyen szó bármiről. Megcsalásról vagy kötelességről itt szó sem volt, elég furán gondolkodsz. Imádom a férjem, imádom minden procikáját, imádom leszopni is. Nem azért teszem, mert elnyomott pária vagyok és ez a kötelességem. :D Hanem mert örömet akarok neki okozni. Úgy ahogy neki az örömet jelent. Ha én is adnék neki egy csokor rózsát, szerintem tizedannyira nem örülne neki mint egy jó kis blowjobnak, valljuk be. :D
2023. nov. 23. 12:59
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"Az én olvasatomban a kedveskedés az olyan dolog amit én azért adok, hogy a a másiknak örömet okozzak."

Lentebb hozzáteszed, hogy szeretsz szopni, tehát neked is öröm. Olyat nem hiszem, hogy rendszeresen megtennél (vagy bárki más), amit a másik imád, te viszont undorodsz tőle.

2023. nov. 23. 13:23
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
14, igen, azert imadok, mert neki jo. Kozvetlen oromom nincs belőle. Viszont pl rühellek reggelit készíteni, legutaltabb dolog a napomban, megis megteszem neki, mert meg nalam is nehezbben kel a ferjem. Szeretetbol megteszunk olyasmit, amit nem szeretünk. De ha annyira undorito a szerelmed leszopasa, akkor helyettesísd be kezimunkara. A ferfiak a leginkább ilyesminek orulnek a legjobban az alap figyelmesseg mellett.
2023. nov. 23. 13:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

15, lehetne, hogy ne vedd el az életkedvem, és csak a saját férjedről beszélj? Biztos van egy tucat a 4 milliárdból, aki élvez mást is, mintha ráncigálják a pöckét.

Mellesleg mennyire szerethet téged a férjed, ha elnézi, hogy utálkozva csinálod a kajcsiját. Megsúgom, leszarja. Neki a nő csak kaja -és szopógép.

2023. nov. 23. 14:05
 17/28 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm a sok választ! Igyekszem tanulni belőlük, voltak hasznosak is. Azért ha valakinek van még ötlete, akkor nyugodtan írjon. Szívesen fogadom! :)
2023. nov. 23. 15:07
 18/28 anonim ***** válasza:
16, nem ismered, nem ismersz minket, azt se tudod o miket tesz meg ertem. Ez pedig csak egy pelda volt a hétköznapi kedvessegeken tul. Sajnalom, hogy neked nem sikerült harmonikus kapcsolatot kialakitani senkivel, de ezt ne mas nőkön verd le.
2023. nov. 23. 15:34
 19/28 anonim ***** válasza:
81%
Második babámmal vagyok itthon. Egyikük mellett sem volt se időm se ingerenciám arra hogy mivel puncsoljak még azon túl is hogy rendesen ellátom a gyereket, pedig én még csak nem is sütöttem soha sütit. (Igaz nem csak gyerek mellett sem, hanem soha életembem, nem tudok és nem is érdekel.) Az meg végképp vicc kategória számomra hogy még én masszírozgassam a 'zuramat amikor én emelgetem a gyereket egész nap. Szóval számomra már bőven sok kiszolgálás amit csinálsz, nemhogy még további talpnyalásokon gondolkodjak... De nem vagyunk egyformák. Ha neked örömöt okoznak ezek nem szólhat bele más, csak azt bátorkodom sugallni hogy ezen felül én biztos nem szenvednék azon hogy ugyan még mi egyébbel szolgáljam ki.
2023. nov. 23. 15:58
 20/28 anonim ***** válasza:
23%
19, szereted te egyáltalán a férjed?
2023. nov. 23. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!