Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a férjemet a hétköznapokban?
Mondjuk az hogy foglalkozik a gyerekkel, az miért extra kedvesség? Ő nem akarta talán? Ugyanez a házimunkával kapcsolatban is. Na mindegy.
Ha nincs ötleted, kérdezd meg tőle, hogy ő minek örülne, mivel kedveskedhetnél neki, mivel "lephetnéd" meg. Nálunk pl. vannak ilyen bevett szokások, amiket ő csinál, így alakult ki (pl. ő főz reggel kávét, ő pakolja ki a mosogatógépet, vagy pl. a kutyasétáltatás le van beszélve előre 2-3 napra, időbeosztástól függően, hogy ki mikor viszi vagy az pl. alap, hogy mindenki rendet rak maga után a konyhában, vagy ő sokszor csinál este gyümölcs/sajt tálat stb.), és én sokszor azzal kedveskedem, hogy ezeket megcsinálom helyette, mert ezek láthatóan tök jól esnek neki, mindig úgy meglepődik ilyenkor, meg mondja, hogy de cuki vagy. :D Keress ilyen szokásokat, amiket rendszerint ő csinál, és egyszer-egyszer vállald át tőle vagy csináld meg helyette random. :)
Szex: ha van valami, amit ő kedvel, de ritkán kerül rá sor, kikopott a hétköznapokból, és SZÍVESEN kedveskednél neki ezzel (pl. szexi fehérnemű vagy befejezett orál) akkor hajrá, de csak ha TÉNYLEG szívesen kedveskednél neki így, mert különben rosszul sülhet el.
"Az én olvasatomban a kedveskedés az olyan dolog amit én azért adok, hogy a a másiknak örömet okozzak."
Lentebb hozzáteszed, hogy szeretsz szopni, tehát neked is öröm. Olyat nem hiszem, hogy rendszeresen megtennél (vagy bárki más), amit a másik imád, te viszont undorodsz tőle.
15, lehetne, hogy ne vedd el az életkedvem, és csak a saját férjedről beszélj? Biztos van egy tucat a 4 milliárdból, aki élvez mást is, mintha ráncigálják a pöckét.
Mellesleg mennyire szerethet téged a férjed, ha elnézi, hogy utálkozva csinálod a kajcsiját. Megsúgom, leszarja. Neki a nő csak kaja -és szopógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!