Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barbie után jöhetne egy olyan film, amely a nehéz férfi hétköznapokról szól, Ken főszereplésével?
Úhh,de nagy csalódás volt ez a film,pedig azt rebesgették hogy jó..
Vártam hogy na,majd most indul be biztos,ez tetszik embereknek?!
Lehetett volna amúgy egy jó kis filmet a témából,mert az alap ötlet tök jó
volt,de ezt még Margot Robbie se mentette meg,pedig őt nagyon szeretem.
Szerintem Ken karaktere azért is lenne jó film egy 21. századi, nagyvárosi férfi élet bemutatására, mert a karakter esendő ugyan, de fejlődőképes.
Szólhatna arról a film, hogy ő is átkerül a való életbe. Aztán a nehézségek mellett hogyan építi fel magát, és válik egy sikeres és boldog férfivá.
Nőként írom, hogy számtalan remek film szól a férfilétről és a férfiasság mibenlétéről. Csakhogy néhány személyes példát említsek a témában: Stand by Me (1986), Dead Poets Society (1989), Good Will Hunting (1997), The Pianist (2002), The Pursuit of Happyness (2006), The Hurt Locker (2008), The King's Speech (2010), Logan (2017), mid90s (2018), Paddleton (2019).
Bár a filmben nekem Ken volt a kedvenc karakterem, de nem érzem szükségesnek, hogy saját filmet kapjon. Igazából semmilyen folytatást nem érzek szükségesnek a filmhez. Elmesélte annak az egy sztereotíp Barbi-nak a megvilágosodását, közben kitért Ken-re is, és mindkettőjük történetét lezárta. Mindketten megkapták a tanulságot, ami után új életet kezdhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!