Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dom pasik milyenek? Milyen velük együtt lenni? Milyen a szex, és a hétköznapok? 23/N
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 21:56
1/18 anonim válasza:
DOM mint Document Object Model? Velük elég száraz lehet :).
2/18 anonim válasza:
Én switchként teljesen olyan vagyok, mint az átlag, nem mondanák meg rólam, hogy szeretem az alá-fölé rendelődést. Személyiségemet tekintve zárkózott, introvertáltabb típus vagyok.
3/18 anonim válasza:
Mi az a dom. Életben dom vagy ágyban? Én életben vezető személyiségű vagyok, de szeretem, ha kapcsolatban a nő hordja a nadrágot. Ágyban meg én mondom meg, hogy mit csináljunk, de a nő legyen felül. Na most hogy ez dom vagy mi, azt mindenki döntse el.
4/18 Laylah válasza:
Ez sok mindentől függ, szerintem egyéne válogatja. Az viszont nem mindegy, hogy 24/7 vagy csak szex közben van ilyen viszony.
5/18 Laylah válasza:
Arra viszont figyelj oda, hogy akaratos, gyerekes pasas is domnak adja ki magát, közben meg csak csicska kell neki, akit lehet irányítgatni, mint egy távirányítós játékot.
6/18 A kérdező kommentje:
A dom kifejezés, dominánst jelent. Csak szexben, nem 24/7.
Valójában az érdekel, hogy durva a szex vagy van kevésbé durva szex is? Vagy egyéne válogatja?
2022. márc. 17. 22:20
7/18 anonim válasza:
#6: A #2-es válaszoló vagyok: Engem speciel vonzanak a "hagyományos" dolgok is, illetve szinte biztos vagyok abban, hogy a BDSM-nek a fájdalommal járó részét nem csinálnám napi szinten, noha vonz a dolog. Ez a kemény szex dolog is egy érdekes kérdés, hogy kinek mi az: Egy kikötözős játszadozás is annak számít, vagy inkább olyanokat értesz alatta, mint mondjuk egy 2-3 hétig nyomokat hagyó korbácsolás?
8/18 A kérdező kommentje:
Nalam a kikötözés mar kemeny. Ha ugy dug vki....
2022. márc. 17. 22:32
9/18 anonim válasza:
10/8 magát domnak kiadó férfi egy notórius kapcsolati bántalmazó nulla EQ-val, aki azért akar fiatal lányt, mert azokat könnyebb megalázni és lenyűgözni is, plusz tele vannak frusztrációkkal. Vigyázz ilyen kijelentésekkel…
10/18 A kérdező kommentje:
9-es, köszönöm szépen. Hát kapcsolati bántalmazás egyáltalán nem vonz. Ugyh koszonom, h erre felhivtad a figyelmem.
2022. márc. 17. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!