Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A dom pasik milyenek? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dom pasik milyenek? Milyen velük együtt lenni? Milyen a szex, és a hétköznapok? 23/N

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz.
2022. márc. 17. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem te nem domot keresel, mert akik ezt hirdetik magukról, lelki sérült,kisebbségi komplexusos gyukmiszok nagyrészt.

Azt gondolom hogy ne ez alapján ismerkedj, normális férfi alapból úgymond irányít az ágyban, meg lehet beszélni, hogy mit szerettek. De ez a bdsm közösség röhej, tele van pszichiátriai problémás alakokkal.

És ha a kikötözés már sok, hidd el nem akarod tudni mi mindenre vágynak ezek.

2022. márc. 18. 07:41
 13/18 Laylah ***** válasza:
77%

Nézd, ez nem úgy működik, hogy összekerülsz egy ilyen pasival és azt csinál veled, amit akar, te meg köteles vagy nemhogy elviselni, de még élvezni is. A BDSM D/S részében nem a fájdalomokozás, a durvaság a lényeg, hanem az alá-fölérendelt viszony. Ezt ugyanúgy meg lehet valósítani egy normál szeretkezés szintjén is, nem kell hozzá mindenféle eszköz, meg durvaság.

Először is, mivel nincs tapasztalatod a témában, lesz egy úgymond betanulás része, hogy lásd, mégis milyen ez, mit hogyan kellene, hogy ez alapján el tudd dönteni, tényleg szeretnéd-e ezt az egészet. Ha még ez után is benne vagy, akkor leültök és KÖZÖSEN átbeszélitek a határokat, mi az, ami belefér, mi az, ami nem. Fontos az őszinte kommunikáció, hogy el tudd mondani, hogy bizonyos dolgokkal szemben mi aggaszt, ha valamiben bizonytalan vagy, hogy tetszene-e, de esetleg kipróbálnád, ha valamit egyáltalán nem akarsz és miért nem, stb. Fontos, hogy ezek a határok mindkettőtökre vonatkoznak, és hogy tudd, ezeket semmi esetre sem lépheti át, de feszegetni fogja. Az aktus során te megteszed, amit mond, és ő tartozik felelősséggel érted, hogy testileg-lelkileg ne sérülj (nagyon), hogy számodra is kielégítő és pozitív élmény legyen az együttlét. Ha valami olyat kér, hogy tegyél meg, ami számodra bármilyen szempontból erősen megterhelő, azt "jutalmazni" szokták. Ez lehet bármi, összebújás, dicsérő szavak, érintések, stb., amire épp az adott helyzetben szükséged lehet, de főleg lelki támogatásra kell gondolni, hogy érezd, hogy ő ott van, akár egy védőháló, nem eshet bajod, mert megvéd, és ha sikerül teljesíteni a kérését, ami neked nehézséget okozott, akkor érezd, hogy büszke rád és mekkorát nőttél a szemében. Szokták mondani, hogy igazából a sub a dom domja, ő irányít, még ha ő is van alárendelt helyzetben. Minél több kívánságot teljesítesz, annál inkább a raboddá válik a dom, annál jobban tisztel és annál jobban igyekszik, hogy a subságon keresztül boldoggá tegyen.

Mindebből látszik, hogy ez nem olyan kapcsolat, hogy két ember összefut egy bárban, és az ágyban kikötve már csapatják is a BDSM játékokat (az csak kink). Ehhez nagy fokú önismeret, BIZALOM, a domináns fél részéről kitűnő emberismeret, felelősségvállalás szükséges, másképp csak sérülni fogsz egy ilyen kapcsolatban, mint anno én.

2022. márc. 18. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Én dom férfi vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy ha van egy szub társam, akkor vele minden esetben valami "bdsm-szerű" dolgot csinálnánk.

(Ha szeretem a pálinkát, attól még iszom néha mást is...)

Akkor van kötözés, fenekelés, stb., amikor mindkettőnknek olyan a kedve, hangulata.

2022. márc. 18. 10:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Azthiszem leirtak alapján, nem ilyenre van szuksegem,bdsm-re semmiképp. Csak egy normalis ferfi női kapcsolatra, ahol a ferfi tud az ágyban irányítani, de ez a dom dolog butadag, es en nem ilyenekre vágyom. CsK egy normális egyuttletre, amit még nem sikerulg megelnem, csak rossz egyuttlsteket, mert a pasi kb csak a sajat kielegukesere ment.
2022. márc. 20. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

A bdsm nem butaság, illetve az, amit pl. én gondolok róla az nem. :)

Nyilván az ilyen fogalmakkal az a baj, hogy mindenkinek valami mást jelent.

2022. márc. 20. 21:50
 17/18 Laylah ***** válasza:
66%

Mondjuk attól, hogy neked ez mégsem tetszik és szerinted butaság, még nem kellett volna lepontozni az egyébként hasznos válaszokat. Ez nem a facebook. Igenis hasznos volt, mert képet kaptál róla és eldönthetted, hogy mégsem kell, mert nem jön be. Na mindegy.

Egyébként nem mindenkinek való ez, sőt, épp ezért "szubkultúra". Te meg csak rossz pasikat fogtál ki, ennyi.

2022. márc. 21. 08:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Hat fogalmam nincs kivagy, de senkit nem pontoztam le.
2022. márc. 22. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!