Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rendben van ha a férj aki kimagaslóan jól keres azt mondja, hogy nyugodtan költse a felesége magára a saját fizetését és semmibe nem kell beleadnia?
A feleség a mai kereseteket alapul véve egy kb jó átlagbért visz haza, a férj ennek sokszorosát teremti elő.
Mindkét félnek két- két kamaszgyermeke van, így házasodtak össze pár éve.
#20 Azért vagytok hülyék, hogy így gondolkoztok, mert a házasság előtt szerzett vagyon örökre különvagyonnak számít, a házasság alatt vásarolt ingatlan meg közös, teljesen mindegy ki vette, mivel a házasságban vagyonközösség van.Ha a nincs házasság, akkor meg azé a ház, akinek a nevén van.Teljesen mindegy ki adott bele meg mennyit.
Nekem az egyik férfi rokonom járt úgy, hogy a felesége örökölt házat(szintén külön vagyon), amit a rokonom pénzén felújítottak, a felesége meg elvált tőle.Lóf*szt sem kapott utána a rokonom, hiába költött milliókat a házra.
23
De itt most férj és feleség van, nem férj és szerető.
21-esre: én az ilyet kidobnám vagy már be sem fogadnám, bocs! Nem lehet elvárni és nem sokan fogadják ezt el! Elfogadni esetleg lehet. Bár nekem nem lenne pofám hozzá, ha nő lennék.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!