Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rendben van ha a férj aki kimagaslóan jól keres azt mondja, hogy nyugodtan költse a felesége magára a saját fizetését és semmibe nem kell beleadnia?
A feleség a mai kereseteket alapul véve egy kb jó átlagbért visz haza, a férj ennek sokszorosát teremti elő.
Mindkét félnek két- két kamaszgyermeke van, így házasodtak össze pár éve.
Nem mentem bele hasonló szituba.
Gyereknek éreztem volna magam tőle, ha csak zsebpénz a keresetem és nem fizetek semmi közös dolgot belőle.
Ez az én nèzőpontom,De nem ítèlem el akinek más.
Ha ők így egyeznek meg, akkor rendben van.
Személy szerint én nem mennék bele.
tökmindegy. nekem semmi közöm hozzá,hogy megítéljem; mindenki úgy él,ahogy akar--ilyen tekintetben.
Egyébként nem kötelessége az asszonynak rögtön magára költenie.senki nem mondta, hogy kötelező,és ő nem rakosgathat félre, nem tarthatja meg.Ez csak föl lett neki ajánlva, mint egy lehetőség; mert megtehetik, mert tényleg olyan jól élnek. És akkor nincs gond.
Ha van gyerek ami közös még megertenem ezt a helyzetet mert az összeköti jobban a házaspárt.
Ez a nők álma amúgy, sok helyen ket fizetésből se marad semmi amit a nő magára költhet. Szerencsés vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!