Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis az ilyen jellegű indokolatlan félelem a terhességtől?
Sziasztok!
36 éves, elvált nő vagyok. Van egy kisfiam. Jelenleg boldog vagyok, úgy erzem, a váláson is sikerült többé-kevésbé tultennem magam. Van egy lassan 4 éves kisfiam. Semmi esetre se szeretnék már gyereket. Természetesen párkapcsolatot igen de gyereket semmiképp. Most epp nehány hete van valakim, tulajdonképpen jó iranyba alakul a dolog. Neki is van gyereke, igy hosszu tavon nem probléma ha esetleg nem lesz közös. De sajnos az elmúlt 1 évben eléggé rámjött egyfajta indokolatlan félelem a terhességtől. Hiába védekezünk, én rettegek attol, hogy mi van ha ennek ellenére... ez kb odaig fajult, hogy volt olyan, hogy amig meg nem jött én folyamatosan terhességi teszteket vásároltam, sőt a legdurvabb az az volt, h ha picit felpuffadtam, mar attól rettegtem, h mi van ha terhes vagyok. Pedig még meg is jött... Sose féltem pedig ettől korábban.. valoszinuleg ez a válás hozta ki belőlem. Ez a rettegés sztem nem normalis es igy rendes szexuális életet se lehet élni... nektek errol mi a véleményetek? Volt valaki hasonló helyzetben?? Mit lehet tenni,hogy ne rettegjek allandoan? Járok coach-hoz, neki beszeltem a problemaimrol, szerinte is indokolatlan ez a félelem..
A kérdezőt BIZTOSAN nem kötik el Mo-n. Kizárt, míg nem 40 és szült három gyereket.
Kérdező: fogamzásgátlás és problem solved, egyébként pedig menjél pszichológushoz.s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!