Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le a buszon?
Ismerős dolog ez:D Én fiú vagyok csak én egy olyan lányt néztem ki magamnak akivel még életembe nem beszéltem:D Szitu is ugyan az.Egy helyen szállunk le...blablabla:D
Remélem egyszer beszélni fogok vele és kiderül mi jöhet ki a dologból...
De jó, hogy nem csak Én küzdök ezzel a problémával...:D
Én lány vagyok, és örülnék neki, ha egy fiú oda jönne csak úgy hozzám dumálni.:P ...és nem nézném hülyének meg semmi.:D De nem tudom a fiúk hogy fognák, ha egy lány menne oda leszólítani őket.:S:D
nézd tuti nem sértődne meg:D:D
Ha a hegy nem megy Mohamedhez,akkor Mohamed megy a hegyhez!!
Köszönöm:DÉs még vmi eszembe jutott:D
Nézd úgymond veszteni valód nincs!Odamész,beszélgettek és ha (ne adj isten)nem jössz be neki akkor sajnos nem jön ez össze,DE LEGALÁBB MEGPRÓBÁLTAD.De lehet hogy ez a kezdőlöket a házassághoz:D
De ha nem próbálod meg akkor TUTI nem jön össze:D
(Persze osztom hülye fejemmel az észt,mikor én sem merem megszólítani,de mondani sokkal könnyebb mint megtenni:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!