Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le a buszon?
Ez nagyon ismerős:)
Én mindig azt csináltam ,hogy hozzá dőltem, véletlenűl megfogtam a kezét stb..és vette a lapot!De szerintem még úgy is lehet belőle vmi,hogy mindig köszönsz neki kezdetnek ,jó és akk minden nap egy kicsivel többet beszélgetsz vele!De a lényeg ne legyél tolakódó,és ne ijeszd el!:-)
SOK SIKERT!
Köszi^^
Amúgy minden héten látom minimum 3x a buszon,és tudja ő is, hol szoktam leszállni,szóval kicsit hülyének nézne, ha megkérdezném, hogy hol kell leszállni?":D de azért köszi neked is:)
ha mégse ülne akkor legyél ott mellette és amikor kanyarodik a busz akkor dölj neki és érj hozzá pl a melkhasát megfogod:)
egy érintés is sokat számít
jaja, nekem is tetszik:D de Én nem merném megcsinálni..:S ..és látásból ismer amúgy a fiú, csak nem szóltunk egymáshoz még soha..
és attól félek, hogy ha mondanám h "Jegyeket, bérleteket ellenőrzésre".. lehethogy nem is reagálnának rá:S és az kicsit ciki:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!