Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne leállítani egy zaklató férget, aki több nint 3 éve nem unja meg?
Teljes no kontakt vele is meg a szüleiddel is.
Es fenyegetheted rendorrel is(ami amugy kam mert a rendőrök ilyenekbe belesz.rnak, vagy a végén mèg te leszel megráncigálva a bíróson is mivel nagyon jó manipulátorok az ilyenek. Ez igy megy a jogban.)
De szóval fenyegetésre szojtak hallgatni.
Ha teged nem akkor a környezetedben próbálnak közvetetten zaklatni. Ezert jár anyádhoz. Ilyenkor meg a szülők is melléjük állnak valamiért.
Ilyen ügyekben nincs baratság nincs család és barátaid sincsenek meg rendorok se. Meg a nane se. Totálisan vagy egyedül.
És támadni kell rendorrel (kamu dumákkal), vagy pár verőlegennyel.
De teljes no kontakt.
Munkahelyre is szólni hogyidegent ne engedjenek be.ha téged keresnek küldjék el.
#2-es Erről van szó. Anyámat kezdte elüldözni miattam, összehaverkodott velük, napi szinten átjárt, hazudozott nekik, hergelte őket ellenem. Tudta milyen apám, na használjuk ki, ő nem fogja elkapni, mint másnak az apja.
Hamis váddal, rágalmazással, becsültesértéssel fenyegetőzik. Nem hatja meg,.hogy azt mondod, feljelented, az elején is próbáltam, akkor nekiáll fenyegetőzni és bosszút forralni.
Maradatam egyedül, vártam, hogy vége lesz, aztán itt vagyunk 3 év után is. Anyámékra hiába próbáltam meg hatni. Aki nem volt ilyenben, el sem tudja képzelni. Meg azt is, hogy micsoda beteg állatok vannak és bár először is rossz érzésem volt tőle, de nem néztem volna ki belőle. Még akkor sem, amikor anyám mesélte, hogy mást is zaklatott, de elkapta az apja (már letagadja és nem emlékszik, hogy ilyet mondott volna). Az ilyet komolyan kell venni, ha valakiről ilyet mondanak, bár megúszni akkor sem tudtam volna szerintem.
4.
A teljes no kontakt segit. A szüleiddel is.
Meg az se ártana ha rendőr nyomozo vagy vmi verőlegény lenne a pasid.
Munkahelyen vagy suliban is próbálnak zaklatni de a portas is mit mond? Olyan kedves ember!
No kontakt tiltas teljes elhararolódás kell.
Adig zaklatnak csak mig reakciod van! Ezeknek a negativ reakcio is biztatás!
Nem láthatják nem tudhatják azt se hogy ideges vagy. Teljes közöny a legjobb.
A szulők keresese is csak trükközés hogy te megjelenj és balhézz. Hogy kiugrasszon téged a bokorbol.
Semmire ne szabad reagálni.
Ha ütne verne késsel menne betörne csak arra mozdulnak meg rendörök ha face to face van harc.
"Nem hatja meg,.hogy azt mondod, feljelented, az elején is próbáltam, akkor nekiáll fenyegetőzni és bosszút forralni."
Feljelentetted már?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!