Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lettél vénlány?
Mi a történetedet?
Túlságosan válogattál, vagy tényleg nem kellettél a pasiknak? Mi volt a probléma? Mára beletörődtél hogy egyedül maradtál?
F/32
"Ha te hibátlan embert keresel, készülj fel hogy macskás vénlány leszel."
Ne csúsztass, szó nem volt arról, hogy hibátlant. Legyenek azonos kategóriájúak a hibáink. Például nem szép arcért nem helyes arc az egál. Ha a kisujjamat sem mozdítva vagyok vékony, teljesen rendben van, ha a másik is csak ennyit "tud", egyáltalán nem probléma a sportosság, izmosság hiánya, halál jól el tudnék lenni egy szintén vézna férfival. Ilyenek. Ez a reális, az azonos szint. A 7-esben felsoroltak viszont NEM! És nem irreális elutasítani. A logika, a racionalitás legalábbis így diktálja. A társadalom persze nem így működik, aszerint igenis viseljem el a csúfságomért az említetteket. Akkor már inkább a macskák mellett döntök, még ha nem is boldogan. Nyilván senki nem lesz boldog attól, hogy ilyen döntést kényszerül hozni, de attól sem, ha összejön az említettekkel.
S szerinted rám a hetesben felsoroltak közül melyik a jellemző? Miért húzol magad köré falakat?
Pont egy ilyen nővel érezném én is jól magam, mivel én se vagyok szépfiú.
Te meg kitalálod hogy biztos összevernélek meg a többi...
33: ezen a környéken tényleg kevés a munka. Építkezés az...Ózd környékén...
Válaszd a macsekot. Te dolgod. Nyilván most se véletlenül vagy egyedül.
" plusz jó pár kérdést kiírtál errõl, ahol "idõsebb" nõt kerestél, aki szexért cserében eltartana téged, kaja+lakhatás szinten"
Volt vagy 2 ilyen kérdésem max és inkább trollkodás volt.
Balázs te nem vagy vénlány, ne offold a jó kis topicot sületlenségekkel!
Én pl szívesen olvasnám a többi vénlányos storyt is, ki miért vált azzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!