Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lettél vénlány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lettél vénlány?

Figyelt kérdés

Mi a történetedet?

Túlságosan válogattál, vagy tényleg nem kellettél a pasiknak? Mi volt a probléma? Mára beletörődtél hogy egyedül maradtál?

F/32

2023. nov. 12. 07:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
84%

"Ha te hibátlan embert keresel, készülj fel hogy macskás vénlány leszel."

Ne csúsztass, szó nem volt arról, hogy hibátlant. Legyenek azonos kategóriájúak a hibáink. Például nem szép arcért nem helyes arc az egál. Ha a kisujjamat sem mozdítva vagyok vékony, teljesen rendben van, ha a másik is csak ennyit "tud", egyáltalán nem probléma a sportosság, izmosság hiánya, halál jól el tudnék lenni egy szintén vézna férfival. Ilyenek. Ez a reális, az azonos szint. A 7-esben felsoroltak viszont NEM! És nem irreális elutasítani. A logika, a racionalitás legalábbis így diktálja. A társadalom persze nem így működik, aszerint igenis viseljem el a csúfságomért az említetteket. Akkor már inkább a macskák mellett döntök, még ha nem is boldogan. Nyilván senki nem lesz boldog attól, hogy ilyen döntést kényszerül hozni, de attól sem, ha összejön az említettekkel.

2023. nov. 12. 11:45
 32/41 A kérdező kommentje:

S szerinted rám a hetesben felsoroltak közül melyik a jellemző? Miért húzol magad köré falakat?

Pont egy ilyen nővel érezném én is jól magam, mivel én se vagyok szépfiú.

Te meg kitalálod hogy biztos összevernélek meg a többi...

2023. nov. 12. 12:11
 33/41 anonim ***** válasza:
71%
30# jelenleg is eltart a nõvéred, plusz jó pár kérdést kiírtál errõl, ahol "idõsebb" nõt kerestél, aki szexért cserében eltartana téged, kaja+lakhatás szinten, voltak kérdéseid amik az ilyen irányú társkeresõs próbálkozásaidra irányultak, hogy mégis mit képzel egy tõled 10 évvel idõsebb "õreg" nõ, a hozzászólások alapján itteni jómódú/nak vélt nõknél is bepróbálkoztál ezzel üzenetben. Most sem dolgozol, mert állításod szerint "nincs munka" holott betanított szállásos munkára, építkezésre segédmunkásnak 8 általánossal is azonnal mehetnél, ha nem élõsködni akarnál. Hagyjuk már. Inkább a macska.
2023. nov. 12. 12:15
 34/41 A kérdező kommentje:

33: ezen a környéken tényleg kevés a munka. Építkezés az...Ózd környékén...

Válaszd a macsekot. Te dolgod. Nyilván most se véletlenül vagy egyedül.

2023. nov. 12. 12:17
 35/41 A kérdező kommentje:

" plusz jó pár kérdést kiírtál errõl, ahol "idõsebb" nõt kerestél, aki szexért cserében eltartana téged, kaja+lakhatás szinten"

Volt vagy 2 ilyen kérdésem max és inkább trollkodás volt.

2023. nov. 12. 12:18
 36/41 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező! Nem az a bajuk, hogy munkanélküli vagy, hanem hogy nincs pénzed!
2023. nov. 12. 12:39
 37/41 anonim ***** válasza:
16%
Amúgy az itt magukat "rondának" tartó nők pont ugyanazzal érvelnek, mint egy átlag incel férfi! 😂
2023. nov. 12. 12:41
 38/41 anonim ***** válasza:
55%
34# én nem vagyok egyedül, ezt nem tudom, hogy logikáztad ki. Te vagy egyedül, és egyedül is leszel mindig, na ez az, ami nem véletlen, mert masszívan tettél róla, hogy így legyen. Aki csúnyának született, retteg a férfiaktól, mert molesztálták gyerekkorában, azokkal mindenki együttérez, megérti, sajnálja, én is, mert jobb életet érdemelnének. Téged viszont megvetnek.
2023. nov. 12. 12:45
 39/41 A kérdező kommentje:
38: biztos sok mindent tudsz rólam. ja nem.
2023. nov. 12. 12:46
 40/41 anonim ***** válasza:
74%

Balázs te nem vagy vénlány, ne offold a jó kis topicot sületlenségekkel!

Én pl szívesen olvasnám a többi vénlányos storyt is, ki miért vált azzá.

2023. nov. 12. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!