Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lettél vénlány?
Mi a történetedet?
Túlságosan válogattál, vagy tényleg nem kellettél a pasiknak? Mi volt a probléma? Mára beletörődtél hogy egyedül maradtál?
F/32
19: Sose voltam agresszív, még részeges korszkaimban se.
"Óriási tévedésben vagytok, egy nő értékét nem egyedül a kora vagy a külseje adja."
Elsősorban a kora adja az értékét, vagy szerinted 80 éves vénasszonyokkal is lehet tervezni jövőt?
24: Nem bírod felfogni hogy én felépülő alkoholista vagyok? Pedig le is tagadhatnám az egészet, mert a fejemen nem látszik...
De vállalom. Szerintem ez borzasztóan férfias, hogy ezt felvállalod és hogy küzdesz ellene.
Mi közöm nekem egy részegeshez? Jelenleg kb. semmi.
Nem kell elfogadnia. De én is ember vagyok. Nem gyilkos, tolvaj, rabló. Csak sokat ittam, igyekszem változtatni.
Mindenkinek vannak hibái. Ha te hibátlan embert keresel, készülj fel hogy macskás vénlány leszel.
Ne torjunk mar palcat egymas felett gyerekek.
A venlanyok 99%-a tul valogatos - hiaba csunya, szamara is CSAK a helyes, izmos, magas ffiak johetnek szoba. Ezert maradt egyedul.
Letezik nem ronda / torz ATLAGOS ferfi - de az neki nem kell.
Az pedig MINDENKI szamara alap, hogy nem alkoholista, egyeb karos szenvedelyektol mentes. Ez csak a beugro!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!