Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ciki ha vénlány maradok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ha vénlány maradok?

Figyelt kérdés
Valahogy 29 évesen nem nagyon látok rá esélyt, hogy megtaláljam az igazit, főleg amikor mások már minimum a 20-as évek közepén találtak valakit. Tehát már a nagy többség rég foglalt egy stabil kapcsolatban, vagy házasságban. Még az exeim nagy része is már foglalt, csak én nem voltam jó nekik, és senkinek sem.
2020. júl. 19. 17:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
20 évesen egy kapcsolatom nem volt.
2020. júl. 19. 17:42
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Én 29 évesen találtam meg, vagyis olyasmit.:) Azért ez a kor még nem a vég, ilyenkor még vannak bőven szingli férfiak. 40 körül már aggódhatsz.
2020. júl. 19. 17:43
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
És azzal, hogy itt kinyávogod magadat, kérdező, mennyivel vagy előbbre?
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Semennyire. Hidd el, jobb, mint nem a neked megfelelő emberrel kínlódni.
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire. Élj ahogy neked jó, ahogy neked tetszik.
2020. júl. 19. 17:48
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem az a lényeg, hogy ciki-e, hanem, hogy rossz-e. Az. Eléggé. Az idő előrehaladtával egyre inkább. De én már úgy vagyok ezzel, hogy nem muszáj 60-70-80 évet élni, az is egy opció, hogy ha a családom "elmegy", én sem maradok tovább.
2020. júl. 19. 17:50
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
"Még az exeim nagy része is már foglalt" --tehát már volt több kapcsolatod is, 29 éves vagy, és itt rinyálsz, hogy vénlány maradsz...LOL
2020. júl. 19. 17:54
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Fura, hogy mindenkitől ezt hallani...

Több ezer meg ezer ember elmondja, hogy ő egyedül van és nem fog találni senkit mert minden ismerőse, rokona barátja kapcsolatban van, és nincs 1 normális sem...

remélem érted....

Hol van ez a sok sok ezer ember aki egyedülálló? Mert nagyon sok van!

Csak ez a sok sok ezer ember valamiért nem találja meg a másikat...vagy nem kell neki.

Mindig azt nézzük, hogy mije van másnak, vagy kije....

2020. júl. 19. 18:13
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
8: Hogy hol vannak? Szerintem egyszerűen csak nem egymás közelében. Azért olyan sok egyedülálló nincs, a többség még mindig párkapcsolatban él. A többi pedig sosem ismeri meg egymást vagy ha igen, nem illenek össze (a "nem kellés" fő oka).
2020. júl. 19. 18:24
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Igen 9-es.

De még is sok embertől lehet ezt hallani, hogy ő egyedül van és hol van a megfelelő...Rendben van, biztos kevesebb az egyedülálló.

De természetesen ezaz igényektől is függ, lehet, hogy van 5 km-en belül 100 egyedülálló korunkbeli nő vagy férfi, de abból csoda ha 10 ember az aki számunkra egyedülálló, mert aki nem megfelelő az lényegtelen, hogy az.

Csak úgy hasraütésszerűen mondok egy számot, 10 embernek ugyanaz az 1 kell, és ha a másik 9 nem kaphatja meg azt az 1-et akkor inkább marad egyeüdl, és azt mondja, hogy nincs egyedülálló ember.

Szóval szívás ezaz egész.

De a kérdező 29 évesen semmivel nincs elkésve. Ez egy vicc.

2020. júl. 19. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!