Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják a szüleim, hogy vénlány legyek?
20 éves vagyok, de mindenkit elüldöznek körülöttem.
Egy az nem mehetek sehova, mert utánam telefonálgatnak, ordibálnak, ne adj isten megpofoznak. Ha barátnőmmel vagyok, akkpr is "tuti megyek lesni valakit". Már 16 évesen rám fogták, hogy a hittan táborban, csak megdugatni mentem magam, tuti terhes vagyok. Ahányszor elkapott a hányós-vírus, tuti terhes vagyok.
Azt is elérték, hogy itthon maradjak egyetemre.
Senkit nem hívhatok át. Ha valamit akarok, akkor meg bokszzsáknak használja az arcom apám. Meg tönkreteszem a családot, ha elmegyek egy buliba.
Persze van ilyen csúnya, buta, fél fogyi gyerek, azzal mindig szekálnak, hogy az jó lesz, mert dolgozik majd neki legalább.
Jogilag felnőtt vagy, de gyerek szerepbe kényszerítenek,azaz nem hagynak ténylegesen felnőni. Ha tudod, hagyd ott őket. Könnyen lehet, hogy egyedül leszel és óvatosnak kell majd lenned, de még mindig jobb, mint várfogságban élni.
31/f
Kolesz egyetem melo
Hidd el jobb lesz
Ahogy lehetőséged adódik költözz el, mert úgy a fejedre nőnek, hogy tönkreteszik az életedet.
Felfoghatatlan, hogy szülők így viselkednek a gyerekeikkel...
20éves vagy,miert nem költözöl el otthonról?
Nem ertem!
Kezdetnek pl.barátnödhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!